Povezane vesti
Teška saobraćajka kod Požarevca: Muškarca na kosačici udario „reno“
Nova 05.05.2022
U mestu Beranje kod Požarevca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen D. S. (55) kada je na njega naleteo automobilom "reno" dok je vozio kosačicu. „Moj muž je seo na kosačicu, krenuo na njivu da kosi, a ovaj ga je udario otpozadi… »
Teška saobraćajna nesreća kod Požarevca: Muškarac (55) krenuo da kosi travu kada se u njega zakucao "reno"
Telegraf 05.05.2022
- Moj muž je seo na kosačicu, krenuo na njivu da kosi, a ovaj ga je udario otpozadi- kaže supruga povređenog. U mestu Beranje dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen D. S. (55) kada je na njega naleteo automobilom "reno" dok je vozio… »
Vesti dana »
uživo kriza na bliskom istoku Tramp zapretio Iranu:Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništ
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 89 povezanih
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 4 satijoš 29 povezanih
Srbija u drugom šeširu: Evo ko su potencijalni protivnici rukometašima na Svetskom prvenstvu
Dnevnik pre 32 minutajoš 55 povezanih
Sve rešeno: Vojvodina u kvalifikacijama za Ligu Evrope (VIDEO)
Sport klub pre 42 minutajoš 60 povezanih