Povezane vesti
Nagrada NUNS-a Mladenu Savatoviću, čak troje novinara N1 bilo u konkurenciji
N1 Info 05.05.2022
Nezavisno udruženje novinara Srbije danas je u Dorćol placu dodelilo nagrade za istraživačko novinarstvo “Dejan Anastasijević”. U kategoriji elektronskih medija nagradu je dobio novinar TV N1 Mladen Savatović za dokumentarni film "Kraljevi… »
Reporter N1 Mladen Savatović dobitnik nagrade „Dejan Anastasijević“
N1 Info 05.05.2022
U kategoriji elektronski mediji, nagradu "Dejan Anastasijević" koju dodeljuje NUNS, iz oblasti istraživačkog novinarstva, dobio je reporter N1 Mladen Savatović, objavio je predsednik žirija Filip Švarm. Čestitamo kolegi Mladenu na njegovoj… »
Reporter N1 Mladen Savatović dobitnik nagrade „Dejan Anastasijević“
Nova 05.05.2022
U kategoriji elektronski mediji, nagradu "Dejan Anastasijević" NUNS, iz oblasti istraživačkog novinarstva, dobio je reporter N1 Mladen Savatović, objavio je predsednik žirija Filip Švarm. Čestitamo kolegi Mladenu na njegovoj angažovanosti… »
Mladen Savatović, Slađana Gluščević, Miloš Katić i Jovana Gligorijević dobitnici priznanja za istraživačko…
Danas 05.05.2022
Nagradu za istraživačko novinarstvo “Dejan Anastasijević 2022“ dobili su Mladen Savatović sa N1 za dokumentarac „Ispod površine kraljevi asfalta“, Slađana Gluščević i Miloš Katić, VOICE – “Država imovinu 1,8 mlrd evra prodala… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 43 minutajoš 24 povezane

(BLOG) Blokada Brankovog mosta u 15h, protest srednjoškolaca u Novom Sadu
N1 Info pre 8 minutajoš 19 povezanih

Porastao broj žrtava požara u Barajevu: U Domu za stare stradalo osam osoba, u bolnici preminule još tri žene
NIN pre 43 minutajoš 16 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 37 minutajoš 21 povezana