Повезане вести

Маја Маријана прокоментарисала Констракту: Уметница не мора бити гола

Маја Маријана прокоментарисала Констракту: Уметница не мора бити гола

Нова 05.05.2022
Певачица је изнела своје мишљење о песми "Ин цорпоре сано", као и о извођачици. Маја Маријана је приликом гопстовања у емисји „Гранд невс“, поделила своје одушевљење овогодишњом представницом Србије на Евровизији. „Ја сам… »
Доста је голотиње, морала је да нам се деси констракта Певачица о српској представници на Евровизији: Објаснила је неке…

Доста је голотиње, морала је да нам се деси констракта Певачица о српској представници на Евровизији: Објаснила је неке…

Курир 05.05.2022
Певачица Маја Маријана прокоментарисала је Констракту и песму која ће нас ове године представљати на избору за песму Евровизије и том приликом изнела своје мишљење о поруци коју ова песма носи. - Ја сам одушевљена том појавом… »
"Дошла, објаснила и отишла!" певачица одушевљена констрактом: Због једног јој је посебно драго - Удара ми у очи!

"Дошла, објаснила и отишла!" певачица одушевљена констрактом: Због једног јој је посебно драго - Удара ми у очи!

Мондо 05.05.2022
Констракта је одушевила колеге, а нарочито Мају Маријану која је пресрећна што је народ схватио праве вредности. Констракта је одушевила колеге, а нарочито Мају Маријану која је пресрећна што је народ схватио праве вредности. Док… »

Вести дана »