Povezane vesti

Dosta je golotinje, morala je da nam se desi konstrakta Pevačica o srpskoj predstavnici na Evroviziji: Objasnila je neke…

Dosta je golotinje, morala je da nam se desi konstrakta Pevačica o srpskoj predstavnici na Evroviziji: Objasnila je neke…

Kurir 05.05.2022
Pevačica Maja Marijana prokomentarisala je Konstraktu i pesmu koja će nas ove godine predstavljati na izboru za pesmu Evrovizije i tom prilikom iznela svoje mišljenje o poruci koju ova pesma nosi. - Ja sam oduševljena tom pojavom i oduševljena sam… »
Maja Marijana prokomentarisala Konstraktu: Umetnica ne mora biti gola

Maja Marijana prokomentarisala Konstraktu: Umetnica ne mora biti gola

Nova 05.05.2022
Pevačica je iznela svoje mišljenje o pesmi "In corpore sano", kao i o izvođačici. Maja Marijana je prilikom gopstovanja u emisji „Grand news“, podelila svoje oduševljenje ovogodišnjom predstavnicom Srbije na Evroviziji. „Ja sam oduševljena… »
"Došla, objasnila i otišla!" pevačica oduševljena konstraktom: Zbog jednog joj je posebno drago - Udara mi u oči!

"Došla, objasnila i otišla!" pevačica oduševljena konstraktom: Zbog jednog joj je posebno drago - Udara mi u oči!

Mondo 05.05.2022
Konstrakta je oduševila kolege, a naročito Maju Marijanu koja je presrećna što je narod shvatio prave vrednosti. Konstrakta je oduševila kolege, a naročito Maju Marijanu koja je presrećna što je narod shvatio prave vrednosti. Dok svi željno… »

Vesti dana »