Повезане вести
Пешић: Јокић жели да игра за Србију, Калинић најважнији
Спорт клуб 05.05.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је за Н1 да Никола Јокић жели да игра за национални тим овог лета, али да му је Никола Калинић најважнији играч за тим. „Он жели да игра, ја се надам да ће да… »
Кари Пешић шокирао све: ‘Јокић? На њега не рачунамо! Мени је Калинић најважнији играч у репрезентацији!’
Хот спорт 05.05.2022
Лепе вести! Селектор кошаркашке репрезентације Србије, легендарни Светислав Кари Пешић гостујући на телевизији Н1 открио је нешто што многе занима, а везано је за Николу Јокића: ‘Он жели да игра, ја се надам да ће да игра. Ја сам… »
Пешић: Јокић жели да игра за репрезентацију, Калинић ми је најважнији играч
Н1 Инфо 05.05.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је за Н1 да Никола Јокић жели да игра за национални тим овог лета, али да му је Никола Калинић најважнији играч за тим. „Он жели да игра, ја се надам да ће да… »
Пешић: Питао сам Јокића, хоће да игра за Србију
Нова 05.05.2022
"Кари" одговорио на питање које занима многе у Србији после испадања Денвера у плеј-офу. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић каже да је Никола Јокић спреман да игра за национални тим. Пешић је гостовао у… »
Пешић: Сви ме питају за Јокића, а мени је Калинић најважнији играч
Бета 05.05.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је вечерас да Никола Јокић жели да игра за национални тим овог лета, али да му је Никола Калинић најважнији играч за тим. "Он жели да игра, ја се надам да ће да… »
„Сви питају за Јокића, кажу да сам будала, а мени је Калинић најважнији играч“
Нова 05.05.2022
Охрабрујући наговештаји пред долазеће лето. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић открио је какве су шансе да Никола Јокић заигра за национални тим, али и које момке види као битније у ротацији. „Где год… »
Ко ми је најважнији играч репрезентације? Није Јокић! Карија Пешића питали за Николу, а он говорио о другом кошаркашу!
Мондо 05.05.2022
"Досад ме нико није питао да ли он игра. Шта мислите, како је њему?!" "Досад ме нико није питао да ли он игра. Шта мислите, како је њему?!" Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је да Никола Јокић има… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 51 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 16 минутајош 19 повезаних