Povezane vesti
Đoković o australijskoj golgoti: Uzela je mentalni i emotivni danak
Danas 06.05.2022
Četiri meseca posle pritvaranja i deportacije iz Australije, prvi reket sveta priznaje da su dani neizvesnosti i suđenja ostavili traga na njegovu psihu. U razgovoru za „Tennis Channel“, osvajač 20 grend slem titula pričao je oposledicama svega… »
Đoković otvorio dušu o nepoznatim detaljima posle Australije, spasila ga Srbija
Vesti online 06.05.2022
Novak Đoković je odlučio da otvori dušu o svemu što se dešavalo nakon Australije i ispričao je neke nepoznate detalje. Otkrio je kako je morao da se nosi sa nepravdom koju je doživeo u Melburnu, ali i kako se borio sa tim. – Nakon što sam se vratio iz… »
Đoković progovorio o torturi u Australiji: Potcenjivao sam svoje mentalno stanje, sada sam spreman
Večernje novosti 06.05.2022
NAJBOLJI teniser sveta nalazi se u Madridu, gde će u petak od 14 časova igrati protiv Huberta Hurkača, a slobodno vreme između treninga iskoristio je da govori za "Tennis Channel" o periodu iza njega. Foto: Profimedia/AP Novak Đoković je govorio o… »
‘Potcenjivao sam emocionalno stanje u kojem sam bio’: Novak se prisetio ‘horora’ iz Australije pa otkrio kako je razmišljao…
Hot sport 06.05.2022
Takve stvari se ne zaboravljaju. Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno ne nalazi u Madridu gde igra Masters serije 1000. Srpski as je obezbedio plasman u četvrtfinale, a pred naredni meč govorio je za ‘Tennis Channel’ gde se prisetio torture kroz koju… »
Novak: Australija? Emotivni tragovi ne prolaze tako lako
N1 Info 06.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razgovoru za "Tennis Channel" pričao je o nus pojavama koje su ga pratile posle deportacije iz Australije. Iza Srbina je izuzetno težak period u karijeru, koji je, priznaje, ostavio traga, ali optimist je i veruje… »
Novak o Australiji: "Tragovi su još uvek tu"
Sportske.net 06.05.2022
Novak se polako vraća u formu, ali je velika šteta što nije odigrao meč protiv Endija Mareja. Pored toga što smo propustili teniski klasik, Novak je propustio priliku da dodatno stekne ovosezonsko iskustvo igranja, a za "Tennis channel" je govorio o… »
Đoković otvorio dušu o nepoznatim detaljima posle Australije, spasila ga Srbija
Nova 06.05.2022
Mnoge stvari do sada nismo znali. Novak Đoković je odlučio da otvori dušu o svemu što se dešavalo nakon Australije i ispričao je neke nepoznate detalje. Otkrio je kako je morao da se nosi sa nepravdom koju je doživeo u Melburnu, ali i kako se borio sa… »
Đoković: Australija? Emotivni tragovi ne prolaze tako lako
Sport klub 06.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razgovoru za "Tennis Channel" pričao je o nus pojavama koje su ga pratile posle deportacije iz Australije. Iza Srbina je izuzetno težak period u karijeru, koji je, priznaje, ostavio traga, ali optimist je i veruje… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 25 minutajoš 56 povezanih

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 31 povezana

Pafos - tim koji je protiv Makabija i Dinama pokazao kvalitet; Tiknizjan: Hoću svoju prvu Ligu šampiona
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih

Evropa insistira na prekidu vatre pre sporazuma, potrebne jake bezbednosne garancije za Kijev
Sputnik pre 15 minutajoš 128 povezanih

Rhmz izdao hitno upozorenje za Beograd! Smrklo se nebo, stižu pljuskovi sa grmljavinom: Krenuće od ovih delova grada (foto)
Blic pre 0 minutajoš 17 povezanih