Povezane vesti
Đoković o australijskoj golgoti: Uzela je mentalni i emotivni danak
Danas 06.05.2022
Četiri meseca posle pritvaranja i deportacije iz Australije, prvi reket sveta priznaje da su dani neizvesnosti i suđenja ostavili traga na njegovu psihu. U razgovoru za „Tennis Channel“, osvajač 20 grend slem titula pričao je oposledicama svega… »
Đoković otvorio dušu o nepoznatim detaljima posle Australije, spasila ga Srbija
Vesti online 06.05.2022
Novak Đoković je odlučio da otvori dušu o svemu što se dešavalo nakon Australije i ispričao je neke nepoznate detalje. Otkrio je kako je morao da se nosi sa nepravdom koju je doživeo u Melburnu, ali i kako se borio sa tim. – Nakon što sam se… »
Đoković progovorio o torturi u Australiji: Potcenjivao sam svoje mentalno stanje, sada sam spreman
Večernje novosti 06.05.2022
NAJBOLJI teniser sveta nalazi se u Madridu, gde će u petak od 14 časova igrati protiv Huberta Hurkača, a slobodno vreme između treninga iskoristio je da govori za "Tennis Channel" o periodu iza njega. Foto: Profimedia/AP Novak Đoković je govorio o… »
‘Potcenjivao sam emocionalno stanje u kojem sam bio’: Novak se prisetio ‘horora’ iz Australije pa otkrio kako je…
Hot sport 06.05.2022
Takve stvari se ne zaboravljaju. Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno ne nalazi u Madridu gde igra Masters serije 1000. Srpski as je obezbedio plasman u četvrtfinale, a pred naredni meč govorio je za ‘Tennis Channel’ gde se prisetio torture… »
Novak o Australiji: "Tragovi su još uvek tu"
Sportske.net 06.05.2022
Novak se polako vraća u formu, ali je velika šteta što nije odigrao meč protiv Endija Mareja. Pored toga što smo propustili teniski klasik, Novak je propustio priliku da dodatno stekne ovosezonsko iskustvo igranja, a za "Tennis channel" je govorio o… »
Novak: Australija? Emotivni tragovi ne prolaze tako lako
N1 Info 06.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razgovoru za "Tennis Channel" pričao je o nus pojavama koje su ga pratile posle deportacije iz Australije. Iza Srbina je izuzetno težak period u karijeru, koji je, priznaje, ostavio traga, ali optimist je i… »
Đoković otvorio dušu o nepoznatim detaljima posle Australije, spasila ga Srbija
Nova 06.05.2022
Mnoge stvari do sada nismo znali. Novak Đoković je odlučio da otvori dušu o svemu što se dešavalo nakon Australije i ispričao je neke nepoznate detalje. Otkrio je kako je morao da se nosi sa nepravdom koju je doživeo u Melburnu, ali i kako se… »
Đoković: Australija? Emotivni tragovi ne prolaze tako lako
Sport klub 06.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razgovoru za "Tennis Channel" pričao je o nus pojavama koje su ga pratile posle deportacije iz Australije. Iza Srbina je izuzetno težak period u karijeru, koji je, priznaje, ostavio traga, ali optimist je i… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih

Prvi narodni zbor održan u Loznici: ‘Vrijeme da vidimo koliko nas ima spremnih’
Al Jazeera pre 3 satajoš 19 povezanih