Повезане вести
Ђоковић о аустралијској голготи: Узела је ментални и емотивни данак
Данас 06.05.2022
Четири месеца после притварања и депортације из Аустралије, први рекет света признаје да су дани неизвесности и суђења оставили трага на његову психу. У разговору за „Теннис Цханнел“, освајач 20 гренд слем титула причао је… »
Ђоковић отворио душу о непознатим детаљима после Аустралије, спасила га Србија
Вести онлине 06.05.2022
Новак Ђоковић је одлучио да отвори душу о свему што се дешавало након Аустралије и испричао је неке непознате детаље. Открио је како је морао да се носи са неправдом коју је доживео у Мелбурну, али и како се борио са тим. –… »
Ђоковић проговорио о тортури у Аустралији: Потцењивао сам своје ментално стање, сада сам спреман
Вечерње новости 06.05.2022
НАЈБОЉИ тенисер света налази се у Мадриду, где ће у петак од 14 часова играти против Хуберта Хуркача, а слободно време између тренинга искористио је да говори за "Теннис Цханнел" о периоду иза њега. Фото: Профимедиа/АП Новак… »
‘Потцењивао сам емоционално стање у којем сам био’: Новак се присетио ‘хорора’ из Аустралије па открио како је размишљао…
Хот спорт 06.05.2022
Такве ствари се не заборављају. Први рекет света Новак Ђоковић тренутно не налази у Мадриду где игра Мастерс серије 1000. Српски ас је обезбедио пласман у четвртфинале, а пред наредни меч говорио је за ‘Теннис Цханнел’ где се… »
Новак: Аустралија? Емотивни трагови не пролазе тако лако
Н1 Инфо 06.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у разговору за "Теннис Цханнел" причао је о нус појавама које су га пратиле после депортације из Аустралије. Иза Србина је изузетно тежак период у каријеру, који је, признаје, оставио трага… »
Новак о Аустралији: "Трагови су још увек ту"
Спортске.нет 06.05.2022
Новак се полако враћа у форму, али је велика штета што није одиграо меч против Ендија Мареја. Поред тога што смо пропустили тениски класик, Новак је пропустио прилику да додатно стекне овосезонско искуство играња, а за "Теннис… »
Ђоковић отворио душу о непознатим детаљима после Аустралије, спасила га Србија
Нова 06.05.2022
Многе ствари до сада нисмо знали. Новак Ђоковић је одлучио да отвори душу о свему што се дешавало након Аустралије и испричао је неке непознате детаље. Открио је како је морао да се носи са неправдом коју је доживео у Мелбурну… »
Ђоковић: Аустралија? Емотивни трагови не пролазе тако лако
Спорт клуб 06.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у разговору за "Теннис Цханнел" причао је о нус појавама које су га пратиле после депортације из Аустралије. Иза Србина је изузетно тежак период у каријеру, који је, признаје, оставио трага… »
Вести дана »
Трамп разочаран што Зеленски није прочитао мировни план за Украјину
Спутник пре 49 минутајош 24 повезане
ВИДЕО: Почела пријава за легализацију нелегалних објеката – отворена платформа, објављено и видео упутство
Озон пре 49 минутајош 22 повезане
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 34 минутајош 13 повезаних