Povezane vesti
Novi rat u SNS: Glišić u klinču sa Šormazom
Pravda 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj… »
Darko Glišić: Šormaz – egzibicionista, oduševljenje što se kandiduje za ministra
N1 Info 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Novi rat u SNS: Glišić u klinču sa Šormazom
Nova 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj… »
Darko Glišić: Šormaz je egzibicionista, baš smo oduševljeni što se sam javno kandiduje za ministra
Danas 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza „egzibicinistom“ jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u… »
Vesti dana »
Blokada fakulteta: Najmasovniji studentski protesti od 1996/97. godine
Vreme pre 4 satijoš 23 povezane
Novi Sad: Puštena trojica od četvorice mladića uhapšenih pred Skupštinom grada
Novi magazin pre 1 satjoš 78 povezanih
Ko je predsednik Južne Koreje? Cena praziluka i torbica 12 godina mlađe supruge mogli bi da mu dođu glave! (video)
Kurir pre 16 minutajoš 43 povezane