Povezane vesti
Novi rat u SNS: Glišić u klinču sa Šormazom
Pravda 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Darko Glišić: Šormaz – egzibicionista, oduševljenje što se kandiduje za ministra
N1 Info 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi. „Ne bih… »
Novi rat u SNS: Glišić u klinču sa Šormazom
Nova 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Darko Glišić: Šormaz je egzibicionista, baš smo oduševljeni što se sam javno kandiduje za ministra
Danas 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza „egzibicinistom“ jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Vesti dana »

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, uz koncentraciju ruskih snaga na istoku
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 31 povezana