Повезане вести

Нови рат у СНС: Глишић у клинчу са Шормазом

Правда 06.05.2022
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић назвао је данас члана Главног одбора те странке Драгана Шормаза "егзибицинистом" јер се сам јавно кандидује за министра, наводећи да они који то чине сигурно… »
Дарко Глишић: Шормаз – егзибициониста, одушевљење што се кандидује за министра

Дарко Глишић: Шормаз – егзибициониста, одушевљење што се кандидује за министра

Н1 Инфо 06.05.2022
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић назвао је члана Главног одбора те странке Драгана Шормаза "егзибицинистом" јер се сам јавно кандидује за министра, наводећи да они који то чине сигурно неће… »

Нова 06.05.2022
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић назвао је данас члана Главног одбора те странке Драгана Шормаза "егзибицинистом" јер се сам јавно кандидује за министра, наводећи да они који то чине сигурно… »
Дарко Глишић: Шормаз је егзибициониста, баш смо одушевљени што се сам јавно кандидује за министра

Дарко Глишић: Шормаз је егзибициониста, баш смо одушевљени што се сам јавно кандидује за министра

Данас 06.05.2022
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић назвао је данас члана Главног одбора те странке Драгана Шормаза „егзибицинистом“ јер се сам јавно кандидује за министра, наводећи да они који то чине сигурно… »

Вести дана »