Povezane vesti
Novi rat u SNS: Glišić u klinču sa Šormazom
Pravda 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Darko Glišić: Šormaz – egzibicionista, oduševljenje što se kandiduje za ministra
N1 Info 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi. „Ne bih… »
Novi rat u SNS: Glišić u klinču sa Šormazom
Nova 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza "egzibicinistom" jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Darko Glišić: Šormaz je egzibicionista, baš smo oduševljeni što se sam javno kandiduje za ministra
Danas 06.05.2022
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić nazvao je danas člana Glavnog odbora te stranke Dragana Šormaza „egzibicinistom“ jer se sam javno kandiduje za ministra, navodeći da oni koji to čine sigurno neće biti u novoj vladi… »
Vesti dana »

KCV: Žena za koju se sumnja da se porodila na ulici stabilnog stanja
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 35 povezanih

EU pozvana da bude 'kreativnija' u borbi protiv ruskog izbjegavanja sankcija
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 27 povezanih

Brzina verovatno uzrok nesreće u Sremskoj Mitrovici, utvrdila policija
Danas pre 1 satjoš 46 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih

Sledi uticaj snažnih ciklona, donosi velike obrte Srbiji: Stižu košava i otopljenje, a onda ova promena
Telegraf pre 58 minutajoš 29 povezanih