Povezane vesti
Napredak glineni golub u doigravanju: Peti vezani poraz, Lavovi sigurni!
Hot sport 06.05.2022
Važan korak ka Evropi! Fudbaleri TSC-a su na svom terenu slavili protiv Napretka rezultatom 2:0 i tako održali korak sa Radničkim i Voždovcem kada je plasman u Evropu u pitanju. Veći deo meča su Lavovi bili bolji rival, konstatno su pritiskali, dok… »
Dva gola Maikuma dovoljna Serezo Osaki za pobedu
Sport klub 06.05.2022
U jedinom duelu 12. kola fudbalskog šampionata Japana Serezo Osaka savladala je na svom terenu Ivatu rezultatom 2:1. Dva gola za Serezo postigao je u prvom poluvremenu Seija Maikuma koji je mrežu tresao u razmaku od samo osam minuta – u 32. i 40… »
Skandal na polufinalu Lige Evrope - šutnuo loptu na devojčicu: Trener Vest Hema gubio, pa potpuno izgubio živce! (video)
Mondo 06.05.2022
Dejvid Mojes je zaista prešao granice, a zbog toga je dobio i crveni karton. Dejvid Mojes je zaista prešao granice, a zbog toga je dobio i crveni karton. Vest Hem nije uspeo da uđe u finale Lige Evrope pošto su izgubili u polufinalu od Ajntrahta iz… »
Sramotno: Trener Vest Hema "napucao" sakupljača lopti, umalo doveo do incidenta!
Večernje novosti 06.05.2022
FUDBALERI Vest Hema nisu uspeli da se plasiraju u finale Lige Evrope pošto su u dvomeču poraženi od Ajntrahta sa rezultatom 3:1, a nervoza trenera gostiju Dejvida Mojesa eskalirala je u drugom meču, kada je škotski trener svom snagom napucao loptu ka… »
Mojes se izvinio što je dobio crveni karton
Sport klub 06.05.2022
Menadžer Vest Hema Dejvid Mojes izvinio se što je izgubio kontrolu i dobio crveni karton na gostovanju Ajntrahtu u revanšu polufinala Lige Evrope. Čekićari su u Frankfurt došli sa golom zaostatka jer su kod kuće izgubili 1:2, a do 25. minuta… »
Vesti dana »
Mesec dana posle tragedije u Novom Sadu: Vlast izbegava raspravu o nesreći, opozicija traži kažnjavanje odgovornih
Glas Amerike pre 4 satijoš 22 povezane
Novi Sad: Puštena trojica od četvorice mladića uhapšenih pred Skupštinom grada
Novi magazin pre 50 minutajoš 77 povezanih
Uživo državni udar u Južnoj Koreji!? Stigle prve reakcije iz Amerike i Rusije, a vojska poručuje: Vanredno stanje ostaje uprkos odluci parlamenta (foto/video)
Blic pre 3 minutajoš 39 povezanih
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih