Povezane vesti
Šarić: Za mene zakon u Srbiji ne važi
Vesti online 06.05.2022
Darko Šarić optužen za organizovanje kriminalne grupe za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu obratio se veću Apelacionog suda. Šarić je u izlaganju završnih reči istakao da ga tužilac nikada nije pitao za finansiranje… »
Darko Šarić izneo završnu reč na suđenju za šverc kokaina: Žao mi je što nisam suočen sa svedocima saradnicima
Euronews 06.05.2022
Darko Šarić optužen za organizovanje kriminalne grupe za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu obratio se danas veću Apelacionog suda u Beogradu i rekao da za njega zakon u Srbiji ne važi. Šarić je u izlaganju završnih reči… »
Darko Šarić izneo završnu reč na suđenju za šverc 5,7 tona kokaina: Pljevljak sada uhapšen i zbog ubistva tvrdi da ga za "8…
Blic 06.05.2022
Na suđenju Darku Šariću i ostalim okrivljenima za šverc 5,7 tona kokaina, završnu reč su izneli okrivljeni, a među njima i Šarić. - U potpunosti se slažem sa predlozima svojih branilaca, ali bih dodao nešto. Drago mi je da ste saslušali svedoke-saradnike… »
Darko Šarić se javio za reč: Nikad me niko za 8 godina nije pitao ni za kilogram kokaina, provocirao sam i tužioca, ali…
Kurir 06.05.2022
Darko Šarić, koji je optužen da je bio organizator kriminalne grupe koja je iz Južne Amerike u Evropu prošvercovala 5,7 tona kokaina, danas je pred Apelacionim sudom u Beogradu izjavio da ga tokom duže od osam godina, koliko je prošlo od kako se predao… »
Završne reči na suđenju šarićevoj grupi: Odbrana tvrdi da svedoci-saradnici nisu otkrili da je Darko Šarić organizator šverca…
Blic 06.05.2022
Danas je pred Apelacionim sudom iznošenjem završnih reči odbrane nastavljano suđenje Darku Šariću i kriminalnoj grupi koju je, kako se sumnja, organizovao, zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike. Prvi je pred Sudom govorio je advokat Radoslav… »
Šarićev advokat: Sud napisao da je sigurno kriv zbog načina na koji izgovara reči odbrana traži oslobađajuću presudu
Kurir 06.05.2022
Branilac Darka Šarića, kom se pred Apelacionim sudom u Beogradu sudi zbog sumnje da je organizator kriminalne grupe koja je iz Južne Amerike u Evropu prošvercovala 5, 7 tona kokaina, advokat Radoslav Baćović izjavio je danas u završnoj reči pred presudu… »
Vesti dana »
Sofronijevićeva za RTS: Prohodni svi državni putevi prvog i drugog reda, prilagodite vožnju zimskim uslovima
RTS pre 48 minutajoš 33 povezane
Kakvo je trenutno stanje vremena i vodostaja u Srbiji - u Sjenici 40 cm snega, najhladnije na Kopaoniku
N1 Info pre 13 minutajoš 53 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Nova pre 33 minutajoš 25 povezanih
Ukrajinka posle izgubljenog finala u Brizbejnu: Hiljade ljudi u Ukrajini bez struje i grejanja na hladnoći od "minus 20"
Euronews pre 3 minutajoš 41 povezana
Izrael u stanju pojačane pripravnosti zbog moguće američke invazije na Iran
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih