Повезане вести

Шарић: За мене закон у Србији не важи

Шарић: За мене закон у Србији не важи

Вести онлине 06.05.2022
Дарко Шарић оптужен за организовање криминалне групе за кријумчарење 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу обратио се већу Апелационог суда. Шарић је у излагању завршних речи истакао да га тужилац никада није… »
Дарко Шарић изнео завршну реч на суђењу за шверц кокаина: Жао ми је што нисам суочен са сведоцима сарадницима

Дарко Шарић изнео завршну реч на суђењу за шверц кокаина: Жао ми је што нисам суочен са сведоцима сарадницима

Еуроневс 06.05.2022
Дарко Шарић оптужен за организовање криминалне групе за кријумчарење 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу обратио се данас већу Апелационог суда у Београду и рекао да за њега закон у Србији не важи. Шарић је у… »
Дарко Шарић изнео завршну реч на суђењу за шверц 5,7 тона кокаина: Пљевљак сада ухапшен и због убиства тврди да га за "8…

Дарко Шарић изнео завршну реч на суђењу за шверц 5,7 тона кокаина: Пљевљак сада ухапшен и због убиства тврди да га за "8…

Блиц 06.05.2022
На суђењу Дарку Шарићу и осталим окривљенима за шверц 5,7 тона кокаина, завршну реч су изнели окривљени, а међу њима и Шарић. - У потпуности се слажем са предлозима својих бранилаца, али бих додао нешто. Драго ми је да сте… »
Дарко Шарић се јавио за реч: Никад ме нико за 8 година није питао ни за килограм кокаина, провоцирао сам и тужиоца, али…

Дарко Шарић се јавио за реч: Никад ме нико за 8 година није питао ни за килограм кокаина, провоцирао сам и тужиоца, али…

Курир 06.05.2022
Дарко Шарић, који је оптужен да је био организатор криминалне групе која је из Јужне Америке у Европу прошверцовала 5,7 тона кокаина, данас је пред Апелационим судом у Београду изјавио да га током дуже од осам година, колико је… »
Завршне речи на суђењу шарићевој групи: Одбрана тврди да сведоци-сарадници нису открили да је Дарко Шарић организатор шверца…

Завршне речи на суђењу шарићевој групи: Одбрана тврди да сведоци-сарадници нису открили да је Дарко Шарић организатор шверца…

Блиц 06.05.2022
Данас је пред Апелационим судом изношењем завршних речи одбране настављано суђење Дарку Шарићу и криминалној групи коју је, како се сумња, организовао, због шверца 5,7 тона кокаина из Јужне Америке. Први је пред Судом говорио… »
Шарићев адвокат: Суд написао да је сигурно крив због начина на који изговара речи одбрана тражи ослобађајућу пресуду

Шарићев адвокат: Суд написао да је сигурно крив због начина на који изговара речи одбрана тражи ослобађајућу пресуду

Курир 06.05.2022
Бранилац Дарка Шарића, ком се пред Апелационим судом у Београду суди због сумње да је организатор криминалне групе која је из Јужне Америке у Европу прошверцовала 5, 7 тона кокаина, адвокат Радослав Баћовић изјавио је данас у… »

Вести дана »