Povezane vesti
Ispovest hraniteljke nestale devojke: Poslednji put je došla kod mene mokra, prljava i tužna, zvala me "majko"
Telegraf 06.05.2022
*Devojčica je u porodicu stigla kao osmogodišnjakinja i kod njih je na hraniteljstvu bila do 8. novembra prošle godine * "Na rastanku sam se rasplakala, zagrlila sam je i poljubila. Kazala sam joj: Budi dobra kao što si bila kod mene!" - Kad sam juče… »
Bila u hraniteljskoj porodici pa se vratila kod mene: Majka nestale tinejdžerke moli sve koji nešto znaju da jave mnogo se…
Kurir 06.05.2022
Ružica S, majka šesnaestogodišnjakinje M. S, tinejdžerke iz aleksinačkog sela Prćilovica koja je nestala 30. aprila moli sve koji nešto znaju u vezi nestanka njene ćerke da odmah jave policiji. - To je bila subota, nije išla u školu ovde u… »
Poslednji put je došla kod mene mokra, prljava i tužna: Ispovest hraniteljke nestale tinejdžerke (16) rekla mi je da se…
Kurir 06.05.2022
Gordica S, hraniteljka šesnaestogodišnjakinje devojčice M.S. iz aleksinačkog sela Prćilovica koja je nestala 30. aprila ispričala je da nije mogla da veruje kada je saznala za nemili događaj i da se nada da se Mariji ništa strašno nije dogodilo… »
Potresne reči hraniteljke nestale Marije: Zvala me je majko, samo da je dobro
Nova 06.05.2022
"Kad sam juče ugledala sliku moje Marije na televiziji i čula da je nestala, sva sam se naježila. Tu plavu haljinu na fotografiji sam joj ja kupila za drugarsko veče, odnosno za slavlje povodom završetka osnovne škole. Gledala sam je kao svoje dete… »
Vesti dana »
Francuski mediji: Protestni pokret u Srbiji ne posustaje, gnev prisutan i posle ostavke premijera
Beta pre 37 minutajoš 24 povezane
Produžen rok za korišćenje neregistrovanih priprejd brojeva do 10. aprila
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 2 satajoš 2 povezane
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih