Повезане вести
Исповест хранитељке нестале девојке: Последњи пут је дошла код мене мокра, прљава и тужна, звала ме "мајко"
Телеграф 06.05.2022
*Девојчица је у породицу стигла као осмогодишњакиња и код њих је на хранитељству била до 8. новембра прошле године * "На растанку сам се расплакала, загрлила сам је и пољубила. Казала сам јој: Буди добра као што си била код… »
Била у хранитељској породици па се вратила код мене: Мајка нестале тинејџерке моли све који нешто знају да јаве много се…
Курир 06.05.2022
Ружица С, мајка шеснаестогодишњакиње М. С, тинејџерке из алексиначког села Прћиловица која је нестала 30. априла моли све који нешто знају у вези нестанка њене ћерке да одмах јаве полицији. - То је била субота, није ишла у… »
Последњи пут је дошла код мене мокра, прљава и тужна: Исповест хранитељке нестале тинејџерке (16) рекла ми је да се…
Курир 06.05.2022
Гордица С, хранитељка шеснаестогодишњакиње девојчице М.С. из алексиначког села Прћиловица која је нестала 30. априла испричала је да није могла да верује када је сазнала за немили догађај и да се нада да се Марији ништа… »
Потресне речи хранитељке нестале Марије: Звала ме је мајко, само да је добро
Нова 06.05.2022
"Кад сам јуче угледала слику моје Марије на телевизији и чула да је нестала, сва сам се најежила. Ту плаву хаљину на фотографији сам јој ја купила за другарско вече, односно за славље поводом завршетка основне школе. Гледала… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 5 сатијош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане

Огласила се Каја Калас! "Неприхатљива повреда румунског ваздушног простора руским дроновима"
Курир пре 17 минутајош 2 повезане