Повезане вести
Кирјос одустао од Ролан Гароса, причао о алкохолу, дроги и суицидним мислима
Нова 06.05.2022
Контроверзни аустралијски тенисер Ник Кирјос је у интервјуу за аустралијски "Канал 9" говорио о менталним проблемима. Аустралијанац се неће појавити у Паризу на другом гренд слему сезоне (22. мај – 5. јун). На Аустралијан опену… »
Хтео сам да се убијем! Потресна исповест ника кирјоса: Много сам пио и дрогирао сам се, био сам потпуно ван контроле!
Мондо 06.05.2022
Аустралијски тенисер Ник Кирјос шокирао је опет тениску јавност. Аустралијски тенисер Ник Кирјос шокирао је опет тениску јавност. Ник Кирјос увек шокира својим изјавама, али и понашањем на терену. Сада је све шокирао у опширном… »
Кирјос отворено о проблемима: Алкохол, дрога, суицидне мисли
Н1 Инфо 06.05.2022
У опширном интервјуу за аустралијски Канал 9, Ник Кирјос је отворено говорио о борби са менталним проблемима. „Баланс је нешто што прилично тешко проналазим. Тако је од када сам био дете. Мечеви су за мене увек емотивни… »
Кирјос отворено о проблемима: Алкохол, дрога, суицидне мисли
Спорт клуб 06.05.2022
У опширном интервјуу за аустралијски Канал 9, Ник Кирјос је отворено говорио о борби са менталним проблемима. „Баланс је нешто што прилично тешко проналазим. Тако је од када сам био дете. Мечеви су за мене увек емотивни… »
Кирјос неће играти на Ролан Гаросу
Спорт клуб 06.05.2022
Аустралијски тенисер Ник Кирјос неће наступити на овогодишњем Ролан Гаросу. Тренутно 75. рекет света неће играти на другом Грен слем турниру сезоне. На Аустралијан опену је ове године у синглу испао већ у другом колу док је у… »
Вести дана »

Вучић: Подршка блокадерима драматично пада јер људи не желе блокаде
РТВ пре 9 минутајош 30 повезаних

'Све да стане': Привођења због мобилних блокада у градовима широм Србије
BBC News пре 5 минутајош 66 повезаних

Од данас на снази нове цене путарина: Ово је тачан износ поскупљења, ево где је возачима потребно највише
Курир пре 1 сатјош 29 повезаних