Povezane vesti
Spavao sam na tome dva meseca i sigurno mi je produžilo život: Pevač o detaljima borbe s bolešću - "Ne želim da me žale"
Mondo 06.05.2022
Zoran Kalezić je pričao o detaljima borbe s rakom pluća koju herojski podnosi i ni danas ne odustaje od muzike. Zoran Kalezić je pričao o detaljima borbe s rakom pluća koju herojski podnosi i ni danas ne odustaje od muzike. Pevač Zoran Kalezić se već… »
Čuda su moguća: Zoran Kalezić otkrio šta mu je pomoglo u borbi sa teškom bolešću
Svet & Skandal 06.05.2022
Pevač Zoran Kalezić nastavlja iscrpljujuću bitku za život. U ispovesti za Republiku otkrio je da mu je Nektarijevo jastuče mnogo pomoglo u isceljenju bolesti. Kalezić je otvorio dušu o teškom periodu i istakao da lekari treba da se bave njegovim… »
Vesti dana »
Nizak vodostaj Dunava zaustavlja barže; Kojčić: Transport goriva sve skuplji
RTS pre 9 minutajoš 26 povezanih
(Foto) 35 minuta iza zatvorenih vrata Lavrov i Rubio se sastali u Manili: Niko ne zna šta je tačno na stolu, ali se zna ko je tražio sastanak
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja pred vikend, na Gradini se čeka oko 20 minuta
Pirotske vesti pre 4 minutajoš 12 povezanih
Suša obara proizvodnju u Đerdapu: I 2026. među najgorim godinama za hidroelektrane
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih