Povezane vesti
Spavao sam na tome dva meseca i sigurno mi je produžilo život: Pevač o detaljima borbe s bolešću - "Ne želim da me žale"
Mondo 06.05.2022
Zoran Kalezić je pričao o detaljima borbe s rakom pluća koju herojski podnosi i ni danas ne odustaje od muzike. Zoran Kalezić je pričao o detaljima borbe s rakom pluća koju herojski podnosi i ni danas ne odustaje od muzike. Pevač Zoran Kalezić se… »
Čuda su moguća: Zoran Kalezić otkrio šta mu je pomoglo u borbi sa teškom bolešću
Svet & Skandal 06.05.2022
Pevač Zoran Kalezić nastavlja iscrpljujuću bitku za život. U ispovesti za Republiku otkrio je da mu je Nektarijevo jastuče mnogo pomoglo u isceljenju bolesti. Kalezić je otvorio dušu o teškom periodu i istakao da lekari treba da se bave njegovim… »
Vesti dana »

Kako je protekla noć ispred Vlade: Smene na svaka 4 sata, profesori kažu da ostaju do daljeg
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih

U Beogradu počeo prvi međunarodni sastanak o izložbi EXPO 2027, prisutni predstavnici 154 zemalja
Biznis.rs pre 29 minutajoš 41 povezana

U pucnjavi u školi u Gracu ubijeno sedam učenika i nastavnik, napadač učenik škole
N1 Info pre 4 minutajoš 59 povezanih

Aleksić: Izbori pokazali da nema govora o slobodnom izražavanju volje građana
Beta pre 14 minutajoš 14 povezanih

Mali: Izmenom zakona o stanovima za mlade biće omogućeno da na svojoj zemlji sagrade kuću
Danas pre 19 minutajoš 43 povezane