Повезане вести
Спавао сам на томе два месеца и сигурно ми је продужило живот: Певач о детаљима борбе с болешћу - "Не желим да ме жале"
Мондо 06.05.2022
Зоран Калезић је причао о детаљима борбе с раком плућа коју херојски подноси и ни данас не одустаје од музике. Зоран Калезић је причао о детаљима борбе с раком плућа коју херојски подноси и ни данас не одустаје од музике. Певач… »
Чуда су могућа: Зоран Калезић открио шта му је помогло у борби са тешком болешћу
Свет & Скандал 06.05.2022
Певач Зоран Калезић наставља исцрпљујућу битку за живот. У исповести за Републику открио је да му је Нектаријево јастуче много помогло у исцељењу болести. Калезић је отворио душу о тешком периоду и истакао да лекари треба да… »
Вести дана »
Дарко гледао ТВ када је ауто "слетео" на кров куће: Детаљи бизарне несреће код Ћуприје (видео)
Мондо пре 2 сатајош 37 повезаних
Србатом: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Радио 021 пре 5 сатијош 41 повезана
Портпарол Европске комисије: Европа и САД заједнички одговорне за мир, њихова сарадња од виталног интереса
Еуроневс пре 1 сатјош 44 повезане
Велика борба у Новом Месту, Борац поклекао у трилер завршници, судије дале завршни печат
Морава инфо пре 37 минутајош 21 повезана
Студенти свечано дочекани у Шиду, протест у Нишу завршен уз „ко не скаче, тај је Ћаци“ (ВИДЕО)
Данас пре 11 минутајош 18 повезаних