Povezane vesti
Čuda su moguća: Zoran Kalezić otkrio šta mu je pomoglo u borbi sa teškom bolešću
Svet & Skandal 06.05.2022
Pevač Zoran Kalezić nastavlja iscrpljujuću bitku za život. U ispovesti za Republiku otkrio je da mu je Nektarijevo jastuče mnogo pomoglo u isceljenju bolesti. Kalezić je otvorio dušu o teškom periodu i istakao da lekari treba da se bave njegovim… »
Spavao sam na tome dva meseca i sigurno mi je produžilo život: Pevač o detaljima borbe s bolešću - "Ne želim da me žale"
Mondo 06.05.2022
Zoran Kalezić je pričao o detaljima borbe s rakom pluća koju herojski podnosi i ni danas ne odustaje od muzike. Zoran Kalezić je pričao o detaljima borbe s rakom pluća koju herojski podnosi i ni danas ne odustaje od muzike. Pevač Zoran Kalezić se… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi idu peške iz Beograda u Novi Sad - kolona u Staroj Pazovi; Policija obezbeđuje trasu šetnje
RTV pre 29 minutajoš 50 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 4 satijoš 33 povezane
Ostavka premijera nije dovoljna! Pavićević o političkoj krizi i narednim koracima: Gde god pogledate, to je slepa ulica
Blic pre 4 minutajoš 72 povezane
Uživo spasioci izvlače tela iz reke, nema preživelih! Donald Tramp i ministar odbrane otkrili detalje avionske nesreće: Napravljena je greška, ovo je bio najveći problem (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 118 povezanih
Hamas oslobodio još osam talaca; oslobođeni palestinski zatvorenici stigli u Gazu i na Zapadnu obalu
RTS pre 3 minutajoš 30 povezanih