Povezane vesti
Nadal: ‘Imam hroničnu povredu za koju lek ne postoji! Svakodnevno osećam bolove!’
Hot sport 06.05.2022
Španac otkrio da se konstantno suočava sa tegobama! Jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa, Rafael Nadal, na konferenciji za medije u Madridu govorio je o hroničnoj povredi stopala. Novinari su primetili bolne grimase tokom meča u prestonici… »
„Za nju ne postoji lek“: Nadal otkrio nove detalje misteriozne povrede
Nova 06.05.2022
Španski teniser Rafael Nadal podsetio je da svakog dana živi sa povredom stopala koja ga ne sprečava da pobeđuje. Nadal je uspeo da se probije do osam najboljih igrača u Madridu, a novinare je zanimalo stanje njegovih stopala. „Ne brinite, kad biste me… »
Vesti dana »

Oprez! Olujna košava, udari vetra i preko 100 km/h: Otkrivamo kada će vetar oslabiti
Telegraf pre 4 minutajoš 12 povezanih

Vučić u Njujorku na prijemu u čast osnivanja Pokreta nesvrstanih, susreti sa Netanjahom, šeikom Abdulom bin Zajedom...
RTV pre 19 minutajoš 11 povezanih

"Počela sam da se gušim": Kaća Lazić otkrila sa čime se borila nekoliko sati pre nesreće: "Odustala sam"
Blic pre 24 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Marička bitka, rođen Ljubomir Nenadović, umrli Pol Njumen i tvorac "Zagora" i "Dilana Doga"
Radio 021 pre 49 minutajoš 5 povezanih

Kerber uz simfonijski orkestar i hor: Jedinstveni koncert 23. novembra u Plavoj dvorani Sava Centra
Forbes pre 59 minutajoš 1 povezana