Povezane vesti
Četiri nagrade filmu „Strahinja Banović“ Stefana Arsenijevića na festivalu u Los Anđelesu
Danas 06.05.2022
Ovoliki broj nagrada me je zatekao i prijatno iznenadio. Meni, naravno, najviše znači nagrada publike, i srećan sam što naš film uspeva da izazove emocije u svim krajevima sveta, pa i u centru američke filmske industrije, izjavio je reditelj Na upravo… »
Još četiri nagrade za film „Strahinja Banović“
Nova 06.05.2022
Na upravo završenom 17. Festivalu filmova Jugoistočne Evrope (SEEfest) u Los Anđelesu film "Strahinja Banović" u režiji Stefana Arsenijevića osvojio je četiri nagrade, saopštili su iz Filmskog centra Srbije. Glavni festivalski žiri nagradio je film… »
Vesti dana »

"Ovo je dokaz kakav haos vlada: U BiH" Bliže se Dodikov referendum i izbori koje je raspisala cik BiH: Šta će se u naredna dva meseca desiti u Republici Srpskoj?
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana

(Mape) tropski dani, ali i prvi sneg u septembru! Šok prognoza: Hladni front prodire već večeras, pa idemo na +33, a onda drastično zahlađenje
Blic pre 6 minutajoš 4 povezane

Ministar hitno primljen u bolnicu: Pozlilo Đorđu Milićeviću, osetio jake bolove, u toku su pregledi
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Tusk: Beloruski dron leteo iznad zgrade vlade i rezidencije poljskog predsednika
Danas pre 8 satijoš 1 povezana