Povezane vesti
Četiri nagrade filmu „Strahinja Banović“ Stefana Arsenijevića na festivalu u Los Anđelesu
Danas 06.05.2022
Ovoliki broj nagrada me je zatekao i prijatno iznenadio. Meni, naravno, najviše znači nagrada publike, i srećan sam što naš film uspeva da izazove emocije u svim krajevima sveta, pa i u centru američke filmske industrije, izjavio je reditelj Na upravo… »
Još četiri nagrade za film „Strahinja Banović“
Nova 06.05.2022
Na upravo završenom 17. Festivalu filmova Jugoistočne Evrope (SEEfest) u Los Anđelesu film "Strahinja Banović" u režiji Stefana Arsenijevića osvojio je četiri nagrade, saopštili su iz Filmskog centra Srbije. Glavni festivalski žiri nagradio je film… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže kratko osveženje, a od nedelje ponovo temperature iznad 35 stepeni
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Tri nebeska spektakla u samo 24 sata: Pomračenje Sunca, šest planeta i Perseidi; Organizovano gledanje sa Petrovaradinske tvrđave
RTV pre 3 minutajoš 16 povezanih
Starović: Prebijanje Raškovića nije izolovan incident već sistematska represija nad Srbima
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
'Uprava napolje', Stanković pljunuo sudiju, gestikulirao navijačima: Zvezda se obrukala
BBC News pre 3 minutajoš 23 povezane
Zemljotres u Kolumbiji: Više od 180 žrtava, hiljade povređenih
BBC News pre 48 minutajoš 13 povezanih