Повезане вести

Генералштаб ВС обележио крсну славу Ђурђевдан у касарни "Бањица 2"

Генералштаб ВС обележио крсну славу Ђурђевдан у касарни "Бањица 2"

Дневник 06.05.2022
БЕОГРАД: Крсна слава Генералштаба Војске Србије Свети великомученик Георгије - Ђурђевдан свечано је обележена данас у касарни „Бањица 2" у Београду. Домаћин славе, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић… »
Патријарх Порфирије у генералштабу: У заблуди је свако ко мисли да може сам

Патријарх Порфирије у генералштабу: У заблуди је свако ко мисли да може сам

Правда 06.05.2022
Крсна слава Генералштаба Војске Србије, Ђурђевдан, свечано је прослављена у капели у касарни "Бањица 2" у Београду, где је патријарх Порфирије служио свету архијерејску литургију, саопштила је Српска православна црква… »
Порфирије: Нема великих дела без подршке других

Порфирије: Нема великих дела без подршке других

Вести онлине 06.05.2022
Генералштаб Војске Србије прославио је данас славу Ðурђевдан, а у капели у касарни „Бањица 2“ литургију је служио патријарх Порфирије, саопштила је Српска православна црква. Патријарх је у обраћању поручио да су сви у цркви… »
Генералштаб Војске Србије прославио Ђурђевдан, литургију служио патријарх Порфирије

Генералштаб Војске Србије прославио Ђурђевдан, литургију служио патријарх Порфирије

Еуроневс 06.05.2022
Генералштаб Војске Србије прославио је данас славу Ðурђевдан, а у капели у касарни "Бањица 2" литургију је служио патријарх Порфирије, саопштила је Српска православна црква. Патријарх је у обраћању поручио да су сви у цркви… »
Патријарх: У заблуди је свако ко мисли да може сам да учини велика дела

Патријарх: У заблуди је свако ко мисли да може сам да учини велика дела

Н1 Инфо 06.05.2022
Крсна слава Генералштаба Војске Србије, Ђурђевдан, свечано је прослављена у капели у касарни "Бањица 2" у Београду, где је патријарх Порфирије служио свету архијерејску литургију, саопштила је Српска православна црква… »
Патријарх: Нико не може сам без подршке осталих

Патријарх: Нико не може сам без подршке осталих

РТС 06.05.2022

Вести дана »