Повезане вести
Генералштаб ВС обележио крсну славу Ђурђевдан у касарни "Бањица 2"
Дневник 06.05.2022
БЕОГРАД: Крсна слава Генералштаба Војске Србије Свети великомученик Георгије - Ђурђевдан свечано је обележена данас у касарни „Бањица 2" у Београду. Домаћин славе, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић… »
Патријарх Порфирије у генералштабу: У заблуди је свако ко мисли да може сам
Правда 06.05.2022
Крсна слава Генералштаба Војске Србије, Ђурђевдан, свечано је прослављена у капели у касарни "Бањица 2" у Београду, где је патријарх Порфирије служио свету архијерејску литургију, саопштила је Српска православна црква… »
Порфирије: Нема великих дела без подршке других
Вести онлине 06.05.2022
Генералштаб Војске Србије прославио је данас славу Ðурђевдан, а у капели у касарни „Бањица 2“ литургију је служио патријарх Порфирије, саопштила је Српска православна црква. Патријарх је у обраћању поручио да су сви у цркви… »
Генералштаб Војске Србије прославио Ђурђевдан, литургију служио патријарх Порфирије
Еуроневс 06.05.2022
Генералштаб Војске Србије прославио је данас славу Ðурђевдан, а у капели у касарни "Бањица 2" литургију је служио патријарх Порфирије, саопштила је Српска православна црква. Патријарх је у обраћању поручио да су сви у цркви… »
Патријарх: У заблуди је свако ко мисли да може сам да учини велика дела
Н1 Инфо 06.05.2022
Крсна слава Генералштаба Војске Србије, Ђурђевдан, свечано је прослављена у капели у касарни "Бањица 2" у Београду, где је патријарх Порфирије служио свету архијерејску литургију, саопштила је Српска православна црква… »
Патријарх: Нико не може сам без подршке осталих
РТС 06.05.2022
Вести дана »
Тјурдењев: У току преговори са неколико страна, постоји шанса да НИС добије лиценцу
РТВ пре 3 сатајош 24 повезане
"Верујемо да Руси у доброј вољи воде преговоре о продаји НИС-а": Министарка поздравила одлуку за плате
Блиц пре 2 сатајош 28 повезаних