Povezane vesti

Generalštab VS obeležio krsnu slavu Đurđevdan u kasarni "Banjica 2"

Generalštab VS obeležio krsnu slavu Đurđevdan u kasarni "Banjica 2"

Dnevnik 06.05.2022
BEOGRAD: Krsna slava Generalštaba Vojske Srbije Sveti velikomučenik Georgije - Đurđevdan svečano je obeležena danas u kasarni „Banjica 2" u Beogradu. Domaćin slave, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, poželeo je dobrodošlicu… »
Patrijarh Porfirije u generalštabu: U zabludi je svako ko misli da može sam

Patrijarh Porfirije u generalštabu: U zabludi je svako ko misli da može sam

Pravda 06.05.2022
Krsna slava Generalštaba Vojske Srbije, Đurđevdan, svečano je proslavljena u kapeli u kasarni "Banjica 2" u Beogradu, gde je patrijarh Porfirije služio svetu arhijerejsku liturgiju, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Patrijarh je u obraćanju ukazao… »
Porfirije: Nema velikih dela bez podrške drugih

Porfirije: Nema velikih dela bez podrške drugih

Vesti online 06.05.2022
Generalštab Vojske Srbije proslavio je danas slavu Ðurđevdan, a u kapeli u kasarni „Banjica 2“ liturgiju je služio patrijarh Porfirije, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Patrijarh je u obraćanju poručio da su svi u crkvi jedan organizam i da je u… »
Generalštab Vojske Srbije proslavio Đurđevdan, liturgiju služio patrijarh Porfirije

Generalštab Vojske Srbije proslavio Đurđevdan, liturgiju služio patrijarh Porfirije

Euronews 06.05.2022
Generalštab Vojske Srbije proslavio je danas slavu Ðurđevdan, a u kapeli u kasarni "Banjica 2" liturgiju je služio patrijarh Porfirije, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Patrijarh je u obraćanju poručio da su svi u crkvi jedan organizam i da je u… »
Patrijarh: U zabludi je svako ko misli da može sam da učini velika dela

Patrijarh: U zabludi je svako ko misli da može sam da učini velika dela

N1 Info 06.05.2022
Krsna slava Generalštaba Vojske Srbije, Đurđevdan, svečano je proslavljena u kapeli u kasarni "Banjica 2" u Beogradu, gde je patrijarh Porfirije služio svetu arhijerejsku liturgiju, saopštila je Srpska pravoslavna crkva. Patrijarh je u obraćanju ukazao… »
Patrijarh: Niko ne može sam bez podrške ostalih

Patrijarh: Niko ne može sam bez podrške ostalih

RTS 06.05.2022

Vesti dana »

NIS dobio novo produženje licence

NIS dobio novo produženje licence

RTK pre 29 minutajoš 60 povezanih
RHMZ upozorava na opasne vremenske prilike do 7. jula

RHMZ upozorava na opasne vremenske prilike do 7. jula

InfoKG pre 2 satajoš 41 povezana
Pulišić pred BiH: Potpuno sam spreman, veoma smo hrabra ekipa

Pulišić pred BiH: Potpuno sam spreman, veoma smo hrabra ekipa

Sport klub pre 24 minutajoš 66 povezanih
Posle eliminacije - rastanak?

Posle eliminacije - rastanak?