Povezane vesti
Starčević: Istorijski trenutak će pregaziti SNS i Vučića, oni uništavaju svakog mislećeg čoveka
Novi magazin 07.05.2022
Filozof Danilo Starčevič izjavio je za list Danas da je istorijski trenutak u kojem se Srpska napredna stranka i predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić sada nalaze vrlo nezahvalan i "čini mi se da će ih pregaziti". "Ono po čemu će ostati upamćeni nisu… »
Starčević: Istorijski trenutak će pregaziti SNS i Vučića
N1 Info 07.05.2022
Filozof Danilo Starčevič izjavio je za list Danas da je istorijski trenutak u kojem se Srpska napredna stranka i predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić sada nalaze vrlo nezahvalan i "čini mi se da će ih pregaziti". „Ono po čemu će ostati upamćeni nisu… »
„Istorijski trenutak će pregaziti SNS, oni uništavaju svakog mislećeg čoveka“
Nova 07.05.2022
Filozof Danilo Starčevič izjavio je za list Danas da je istorijski trenutak u kojem se Srpska napredna stranka i predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić sada nalaze vrlo nezahvalan i "čini mi se da će ih pregaziti". „Ono po čemu će ostati upamćeni nisu… »
Vesti dana »
uživo Tramp: Postignut dogovor sa Iranom, Teheran: Pregovori o konačnom sporazumu biće vođeni 60 dana
NIN pre 9 minutajoš 33 povezane
Planeta bruji o golu Švedske - da li je Tunis oštećen?! VAR u centru pažnje - drama na terenu i odluka o kojoj priča ceo svet! (video)
Kurir pre 14 minutajoš 25 povezanih
Danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 54 minutajoš 16 povezanih
Gori tržni centar „Enjub“ u Bloku 45, požar se širi na ceo objekat
Vreme pre 23 minutajoš 28 povezanih