Povezane vesti
Starčević: Istorijski trenutak će pregaziti SNS i Vučića, oni uništavaju svakog mislećeg čoveka
Novi magazin 07.05.2022
Filozof Danilo Starčevič izjavio je za list Danas da je istorijski trenutak u kojem se Srpska napredna stranka i predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić sada nalaze vrlo nezahvalan i "čini mi se da će ih pregaziti". "Ono po čemu će ostati upamćeni nisu… »
Starčević: Istorijski trenutak će pregaziti SNS i Vučića
N1 Info 07.05.2022
Filozof Danilo Starčevič izjavio je za list Danas da je istorijski trenutak u kojem se Srpska napredna stranka i predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić sada nalaze vrlo nezahvalan i "čini mi se da će ih pregaziti". „Ono po čemu će ostati upamćeni nisu… »
„Istorijski trenutak će pregaziti SNS, oni uništavaju svakog mislećeg čoveka“
Nova 07.05.2022
Filozof Danilo Starčevič izjavio je za list Danas da je istorijski trenutak u kojem se Srpska napredna stranka i predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić sada nalaze vrlo nezahvalan i "čini mi se da će ih pregaziti". „Ono po čemu će ostati upamćeni nisu… »
Vesti dana »

Ovo je i dalje najstrašniji snimak vezan za klima uređaje leti! Širom otvorite oči, jedno je ključno
Telegraf pre 53 minutajoš 45 povezanih

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 3 satajoš 51 povezana

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 22 povezane