Повезане вести
Старчевић: Историјски тренутак ће прегазити СНС и Вучића, они уништавају сваког мислећег човека
Нови магазин 07.05.2022
Филозоф Данило Старчевич изјавио је за лист Данас да је историјски тренутак у којем се Српска напредна странка и председник (Србије Александар) Вучић сада налазе врло незахвалан и "чини ми се да ће их прегазити". "Оно по чему ће… »
Старчевић: Историјски тренутак ће прегазити СНС и Вучића
Н1 Инфо 07.05.2022
Филозоф Данило Старчевич изјавио је за лист Данас да је историјски тренутак у којем се Српска напредна странка и председник (Србије Александар) Вучић сада налазе врло незахвалан и "чини ми се да ће их прегазити". „Оно по чему ће… »
„Историјски тренутак ће прегазити СНС, они уништавају сваког мислећег човека“
Нова 07.05.2022
Филозоф Данило Старчевич изјавио је за лист Данас да је историјски тренутак у којем се Српска напредна странка и председник (Србије Александар) Вучић сада налазе врло незахвалан и "чини ми се да ће их прегазити". „Оно по чему ће… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 59 минутајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 1 сатјош 1 повезана