Povezane vesti
‘Korumpiran si’: Igrač Vest Hema napao sudiju koji je delio pravdu Zvezdi protiv Milana (video)
Hot sport 07.05.2022
Nije mu lako pao poraz u Ligi Evrope. Nervoza nakon meča između Ajntrahta iz Frankfurta i Vest Hema odigrane u Nemačkoj u četvrtak uveče koju su domaćini dobili i overili plasman u finale Lige Evrope, dosegla je vrhunac posle utakmice. Najburniji je… »
Skandal u Frankfurtu, Rajs vređao sudiju, nije birao reči...
Sportske.net 07.05.2022
Fudbaler Vest Hema Deklan Rajs teško je podneo poraz od Ajntrahta u Frankfurtu pre dva dana i propuštenu veliku priliku londonskog kluba da se plasira u finale Lige Evrope, a kao glavnog krivca označio je sudiju. Vest Hemu ništa nije išlo od ruke u… »
"Šta je očekivao, da ja dam gol umesto njih?" Sakupljač lopti zbog koga je Mojes dobio crveni karton se oglasio posle meča…
Večernje novosti 07.05.2022
MENADŽER Ves hem junajteda Dejvid Mojes nije na klupi čekićara dočekao kraj revanša polufinala Lige Evrope u kome je njegov tim eliminisan od domaćeg Ajntrahta u Frankfurtu. Razlog je crveni karton koji je Škot zaradio jer je napucao volej u pravcu… »
Rajs urlao na sudiju: Verovatno si je..no plaćen!
Sport klub 07.05.2022
Besan je bio Deklan Rajs nakon poraza Vest Hema i eliminacije od Ajntrahta u polufinalu Lige Evrope, a nakon utakmice se u tunelu obrušio i na sudiju. Od rano primljenog gola u prvom meču Vest Hem je praktično 180 minuta jurio rezultat. A onda je u 17… »
Vesti dana »
Još jedan pokušaj obmane lažnim podacima! Tvrde da su protesti bili na 40.000 kvadrata, a cela Slavija ima 8.000!
Kurir pre 24 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 5 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane