Повезане вести

Влаховић плакао као киша, Алегри ка нахвалио као никада до сад

Влаховић плакао као киша, Алегри ка нахвалио као никада до сад

Нова 07.05.2022
Алегри стао иза свог пулена. Јувентус је доживео шокантан пораз од екипе Ђеное са 2:1 голом дубоко у надокнади, а после меча су свет обишле сузе Душана Влаховића на клупи за резервне играче. Влаховић није постигао гол на… »
Алегри: Влаховић није свестан да је одиграо добро

Алегри: Влаховић није свестан да је одиграо добро

Спорт клуб 07.05.2022
Тренер Јувентуса Масимо Алегри после шокантног пораза (1:2) свог тима од Ђенове, није критиковао нападача Душана Влаховића, иако је у прошлости то знао да ради чак и на утакмицама када је добро играо и постизао голове… »
Нападају ме да ја уништавам влаховића! Душан у сузама, а тренер Јувентуса шокирао изјавом: Мораш да схватиш једну ствар!

Нападају ме да ја уништавам влаховића! Душан у сузама, а тренер Јувентуса шокирао изјавом: Мораш да схватиш једну ствар!

Мондо 07.05.2022
Душан Влаховић није задовољан својим играма за Јувентус, а Макс Алегри га брани и поручује му да не види ширу слику. Душан Влаховић није задовољан својим играма за Јувентус, а Макс Алегри га брани и поручује му да не види ширу… »
ВЛАХОВИЋ у сузама, Алегри га хвали: Српски голгетер тешко поднео што је замењен против Ђенове (фото)

ВЛАХОВИЋ у сузама, Алегри га хвали: Српски голгетер тешко поднео што је замењен против Ђенове (фото)

Вечерње новости 07.05.2022
ДУШАН ВЛАХОВИЋ није навикао да има голгетерски пост од четири утакмице, а управо толико траје тренутна серија у којој се налази. Српски нападач није голом помогао Јувентусу да испегне пораз од Ђенове, а његова реакција након што… »

Вести дана »