Повезане вести
Синиша Михајловић: Лечење ми је други пут теже пало
Политика 07.05.2022
Тренер фудбалера Болоње Синиша Михајловић рекао је данас да му је поновни одлазак на лечење због леукемије пао много теже од оног првог 2019. године. „Од првог тренутка кад сам отишао у болницу циљ ми је био да се што пре… »
Михајловић: Лечење ми је други пут теже пало
Спорт клуб 07.05.2022
Тренер Болоње Синиша Михајловић први пут након другог изласка из болнице, где се лечио од леукемије, сусрео се са новинарима и том приликом одговарао на бројна њихова питања. На констатацију представника медија да им је… »
Михајловић: Лечење ми је други пут теже пало
Н1 Инфо 07.05.2022
Тренер Болоње Синиша Михајловић први пут након другог изласка из болнице, где се лечио од леукемије, сусрео се са новинарима и том приликом одговарао на бројна њихова питања. На констатацију представника медија да им је… »
„Било ми је теже овог пута“: Михајловић емотивно о борби са леукемијом
Нова 07.05.2022
Први пут од када је изашао из болнице српски тренер се појавио на конференцији за медије. Синиша Михајловић, тренер Болоње, одржао је емотивни говор након што је по други пут победио леукемију. Када је напустио болницу сачекала… »
Потресне михине речи: "Болест вас натера да схватите суштину"
Вечерње новости 07.05.2022
ПРВИ пут откако је поново завршио лечење од леукемије, Синиша Михајловић је изашао пред новинаре. Србин је открио да је сада било теже да буде у болници него први пут. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЕЛИСАБЕТТА БАРАЦЦХИ Михајловић, кога је испред… »
Михина исповест - САД је било много теже! Италијани га испитивали, он признао: Повредио ме је однос Интера!
Мондо 07.05.2022
Синиша Михајловић је поново на клупи Болоње! Синиша Михајловић је поново на клупи Болоње! Синиша Михајловић је први пут изашао пред новинаре након што је напустио болницу и открио је да је сада било теже да буде у болници него… »
Миха открио следећи посао, нема везе са фудбалом!
Спортске.нет 07.05.2022
Тренер Болоње Синиша Михајловић рекао је пред сутрашње гостовање Венецији да је срећан што је други пут победио леукемију, али да је то осећај кроз који је већ прошао. Болоња је пребринула све бриге око опстанка у лиги, па је… »
Вести дана »
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 4 сатијош 10 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 4 сатијош 3 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 20 минутајош 26 повезаних