Povezane vesti

Elma Elfić Zukorlić: Očekujemo istinu, ovo je najteži trenutak od Muftijine smrti

Elma Elfić Zukorlić: Očekujemo istinu, ovo je najteži trenutak od Muftijine smrti

IndeksOnline 07.05.2022
Međunarodni stručni tim sastavljen od obducenata sudske medicine iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Nemačke obavio je juče ekshumaciju i obdukciju potpredsednika Skupštine Srbije, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i nekadašnjeg muftije… »
Hafiz Adnan Mrkonjić: Stotine vernika se “upecalo” na grešku objavljene fotografije rahmetli muftije

Hafiz Adnan Mrkonjić: Stotine vernika se “upecalo” na grešku objavljene fotografije rahmetli muftije

IndeksOnline 07.05.2022
Juče je, nakon obavljene ekshumacije i obdukcije nekadašnjeg muftije Muamera Zukorlića, njegov sin objavio fotografiju uz nejasnu poruku “Eto, to je taj osmeh o kojem sam vam pričao kada nas je ispratio u svom putu na Ahiret”. Vernici širom… »
“To je taj osmeh o kojem sam vam pričao” – Usame objavio sliku rah. Muftije sa dana dženaze

“To je taj osmeh o kojem sam vam pričao” – Usame objavio sliku rah. Muftije sa dana dženaze

Sandžak press 07.05.2022
“Eto, to je taj osmjeh o kojem sam vam pričao kada nas je ispratio u svom putu na Ahiret! napisao je na svom Facebook Usame Zukorlić, uz fotografiju svog rahmetli oca sa dženaze prije šest mjeseci, koja do sada nije viđena. Da podsjetimo rahmetli… »

Vesti dana »