Povezane vesti
Elma Elfić Zukorlić: Očekujemo istinu, ovo je najteži trenutak od Muftijine smrti
IndeksOnline 07.05.2022
Međunarodni stručni tim sastavljen od obducenata sudske medicine iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Nemačke obavio je juče ekshumaciju i obdukciju potpredsednika Skupštine Srbije, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i nekadašnjeg muftije Islamske… »
Hafiz Adnan Mrkonjić: Stotine vernika se “upecalo” na grešku objavljene fotografije rahmetli muftije
IndeksOnline 07.05.2022
Juče je, nakon obavljene ekshumacije i obdukcije nekadašnjeg muftije Muamera Zukorlića, njegov sin objavio fotografiju uz nejasnu poruku “Eto, to je taj osmeh o kojem sam vam pričao kada nas je ispratio u svom putu na Ahiret”. Vernici širom Srbije, Bosne… »
“To je taj osmeh o kojem sam vam pričao” – Usame objavio sliku rah. Muftije sa dana dženaze
Sandžak press 07.05.2022
“Eto, to je taj osmjeh o kojem sam vam pričao kada nas je ispratio u svom putu na Ahiret! napisao je na svom Facebook Usame Zukorlić, uz fotografiju svog rahmetli oca sa dženaze prije šest mjeseci, koja do sada nije viđena. Da podsjetimo rahmetli muftija… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Šapić pušten iz policijske stanice po isteku zakonskog roka za zadržavanje
RTS pre 1 minutjoš 88 povezanih
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Odbranićemo izbornu volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada
Nova pre 11 minutajoš 23 povezane
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 14 povezanih
Zelenski: Severna Koreja sprema slanje još 10.000 vojnika u Rusiju
Serbian News Media pre 1 satjoš 8 povezanih