Povezane vesti
Tea Tairović progovorila o neprijatnostima na nastupima
Vesti online 07.05.2022
Pevačica Tea Tairović ističe da kod nje nije bilo preterano neprijatnih situacija po klubovima, ali da razume kada pevače nekultura publike izvede iz takta. – I mi pevači smo ljudi. I mi reagujemo na to. Kao profesionalci ne bismo smeli da… »
Vređa me to, I ja sam od krvi I mesa! Tea Tairović progovorila o problemima na nastupima - kraljica bakšiša neće da ćuti
Mondo 07.05.2022
Tea Tairović je otkrila da, iako sve izgleda savršeno, na nastupima postoje i problemi. Tea Tairović je otkrila da, iako sve izgleda savršeno, na nastupima postoje i problemi. Tea Tairović jedna je od trenutno najpopularnijih i najtraženijih… »
Tea Tairović o neprijatnostima na nastupima: Vređa nas kada nas gađaju na bini
Nova 07.05.2022
Pevačica je istakla da kod nje nije bilo preterano neprijatnih situacija po klubovima, pa se dotakla i raspada grupe "Hurricane". Sloba Radanović nedanvno je ispričao kako mu se desilo to da ga je jedna devojka gađala čizmom, a Tea Tairović kaže da… »
Vesti dana »
RTS: Vučić predložio vladi da u nedelju bude proglašen Dan žalosti zbog tragedije na Cetinju
Beta pre 21 minutajoš 47 povezanih
Poljoprivrednici blokirali centralnu ulicu u Bogatiću ispred policijske stanice: Čekamo da puste kolege
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih
Prelević o objavljivanju ličnih podataka studenata: Novi nivo ludila vlasti
N1 Info pre 44 minutajoš 7 povezanih
Đoković nemoćan u četvrtfinalu: Američki „bombarder“ zaustavio Novaka u Brizbejnu
Danas pre 38 minutajoš 27 povezanih
Kurir televizija uživo sa Cetinja: Progovorila učiteljica ubijenog Otaševića! Meštani besni: Svako nosi oružje, a nema kontrole! (video)
Kurir pre 44 minutajoš 25 povezanih