Povezane vesti
Tea Tairović progovorila o neprijatnostima na nastupima
Vesti online 07.05.2022
Pevačica Tea Tairović ističe da kod nje nije bilo preterano neprijatnih situacija po klubovima, ali da razume kada pevače nekultura publike izvede iz takta. – I mi pevači smo ljudi. I mi reagujemo na to. Kao profesionalci ne bismo smeli da reagujemo na… »
Vređa me to, I ja sam od krvi I mesa! Tea Tairović progovorila o problemima na nastupima - kraljica bakšiša neće da ćuti
Mondo 07.05.2022
Tea Tairović je otkrila da, iako sve izgleda savršeno, na nastupima postoje i problemi. Tea Tairović je otkrila da, iako sve izgleda savršeno, na nastupima postoje i problemi. Tea Tairović jedna je od trenutno najpopularnijih i najtraženijih pevačica, a… »
Tea Tairović o neprijatnostima na nastupima: Vređa nas kada nas gađaju na bini
Nova 07.05.2022
Pevačica je istakla da kod nje nije bilo preterano neprijatnih situacija po klubovima, pa se dotakla i raspada grupe "Hurricane". Sloba Radanović nedanvno je ispričao kako mu se desilo to da ga je jedna devojka gađala čizmom, a Tea Tairović kaže da u… »
Vesti dana »
Jokić nasmejao američke novinare: Imam još ogrebotina, samo nisam želeo da se predam bez borbe
RTS pre 41 minutajoš 43 povezane
Bura posle Zvezdinog meča, Panter pokazao srednji prst navijačima VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 15 povezanih
IAEA: Oštećeni štit iznad nuklearnog reaktora u Černobilju više ne blokira radijaciju
Sputnik pre 5 minutajoš 8 povezanih