Povezane vesti
U GMS održan koncert i otvorena izložba dečjih radova na temu "Odrastanje u gradu kulture"
Moj Novi Sad 07.05.2022
U Galeriji Matice srpske otvorena je izložba dečjih radova "Odrastanje u Gradu kulture" nastala kao rezultat edukativnog programa za decu Moj Grad. Novosadske umetničke priče. Samom otvaranju izložbe prethodila su dva koncerta klasične muzike za… »
Kako najmlađi Novosađani vide i vole Novi Sad
NoviSad.com 07.05.2022
Novi Sad - Izložba dečjih radova „Odrastanje u gradu kulture“, nastala kao rezultat edukativnog programa za decu „Moj Grad. Novosadske umetničke priče“, otvorena je danas u Galeriji Matice srpske. Samom otvaranju izložbe prethodila su dva… »
Otvorena izložba dečjih radova u Galeriji Matice srpske
Dnevnik 07.05.2022
U Galeriji Matice srpske otvorena je izložba dečjih radova Odrastanje u Gradu kulture nastala kao rezultat edukativnog programa za decu Moj Grad. Novosadske umetničke priče. Samom otvaranju izložbe prethodila su dva koncerta klasične muzike za bebe… »
Vesti dana »
Kurir saznaje! Ubijeni jošo sa Cetinja je rođak poznatog glumca! Bio je direktor, neutešni prijatelji opraštaju se od njega (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 36 povezanih
Prelević: Objavljivanje dokumenata studenata je „novi nivo ludila vlasti“
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 39 minutajoš 4 povezane
Vučević: Drugog polugodišta će biti, ko ne želi da predaje neće više ni raditi u prosveti
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih