Povezane vesti
U GMS održan koncert i otvorena izložba dečjih radova na temu "Odrastanje u gradu kulture"
Moj Novi Sad 07.05.2022
U Galeriji Matice srpske otvorena je izložba dečjih radova "Odrastanje u Gradu kulture" nastala kao rezultat edukativnog programa za decu Moj Grad. Novosadske umetničke priče. Samom otvaranju izložbe prethodila su dva koncerta klasične muzike za bebe i… »
Kako najmlađi Novosađani vide i vole Novi Sad
NoviSad.com 07.05.2022
Novi Sad - Izložba dečjih radova „Odrastanje u gradu kulture“, nastala kao rezultat edukativnog programa za decu „Moj Grad. Novosadske umetničke priče“, otvorena je danas u Galeriji Matice srpske. Samom otvaranju izložbe prethodila su dva koncerta… »
Otvorena izložba dečjih radova u Galeriji Matice srpske
Dnevnik 07.05.2022
U Galeriji Matice srpske otvorena je izložba dečjih radova Odrastanje u Gradu kulture nastala kao rezultat edukativnog programa za decu Moj Grad. Novosadske umetničke priče. Samom otvaranju izložbe prethodila su dva koncerta klasične muzike za bebe i… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Otac me isterao iz kuće": Glumac pokušao da se otruje zbog Olivere, a muž 4 godine bio s drugom ženom
Mondo pre 27 minutajoš 65 povezanih
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih