Povezane vesti
Suzana Jovanović iskreno o braku sa Popovićem: Pre mene se naživeo
Nova 07.05.2022
Žena Saše Popovića Suzana Jovanović konačno je svima objasnila zašto je na poslednji album "pukla" 100.000 evra, a nigde ne peva. Ona je istakla da je snimila sve za sebe i od svojih para, pa progovorila o svom suprugu. „Nisam imala nameru ni da se… »
Sale se pre mene naživeo za 3 života: Suzana Jovanović iskreno o braku sa Popovićem, pa odgovorila hejterima na komentare!
Kurir 07.05.2022
Žena Saše Popovića Suzana Jovanović konačno je svima objasnila zašto je na poslednji album "pukla" 100.000 evra, a nigde ne peva. Ona je istakla da je snimila sve za sebe i od svojih para, pa progovorila o svom suprugu. - Nisam imala nameru ni da se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 22 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 18 povezanih