Povezane vesti
Novak se oglasio - poruka alkarazu i madridskoj publici! Đokovića još boli poraz, ali kada se bude ohladila glava...
Mondo 07.05.2022
Novak Đoković je, kao i uvek, ostao veliki i posle poraza u epskom meču protiv mladog Španca. Novak Đoković je, kao i uvek, ostao veliki i posle poraza u epskom meču protiv mladog Španca. Novak Đoković i Karlos Alkaraz odigrali su u Madridu meč… »
FOTO Novak poslao fantastičnu poruku Alkarazu nakon poraza u Madridu
Nova 07.05.2022
Sjajan gest najboljeg na svetu. Novak Đoković je po prvi put odmerio snage sa Karlosom Alkarazom i u meču koji su mnogi već proglasili najboljim u 2022. godini poražen je 6:7, 7:5, 7:6. Čak dva seta rešena su u taj-brejku, oba tenisera imala su… »
Veliki Nole! Posle poraza se i na Tviteru obratio Alkarazu!
Sportske.net 07.05.2022
Novak Đoković je završio učešće na Mastersu u Madridu, i to posle spektakularnog meča sa novom zvezdom svetskog tenisa, 19-godišnjim Špancem, Karlosom Alkarazom. Tri i po sata su se njih dvojica borili, ali na kraju je za nijansu bolji bio… »
Ons Žaber kraljica Madrida
Sport klub 07.05.2022
Tunišanka Ons Žaber pobednica je WTA turnira u Madridu. Posle tri seta slomila je otpor Amerikanke Džesike Pegule 7:5, 0:6, 6:4. Ovo joj je prva titula iz masters serije, a druga u karijeri. Prvu je osvojila u Birmingemu prošle godine. Žaber je prvi… »
Đoković nakon poraza: Igrao sam svoj najbolji tenis, čestitam mu!
Hot sport 07.05.2022
Šta smo danas gledali! U okviru mastersa u Madridu snage su odmerili Karlos Alkaraz i Novak Đoković. Od samog starta susreta moglo se videti da će meč obilovati prelepim potezima i velikom borbom, a svi koji su pratili meč, mogli su da posvedoče… »
Đoković: Propustio sam šanse, ali je mnogo toga pozitivno
Sport klub 07.05.2022
Kratko se Novak Đoković zadržao na zvaničnoj konferenciji za novinare posle poraza od Karlosa Alkaraza u Madridu. „Bila je velika borba, odličan meč. Razočaran sam što sam propustio svoje šanse i u drugom i u trećem setu. Karlos je svoje… »
Nole čeka da ga prođe razočaranje, a onda...
Sportske.net 07.05.2022
Novak Đoković nije uspeo večeras da se plasira u finale Mastersa u Madridu, poražen je u maratonskom spektaklu od ljubimca tamošnje publike Karlosa Alkaraza sa 2:1, po setovima 6:7, 7:5, 7:6, ali će zadržati prvo mesto na ATP listi bar do kraja… »
Đoković: Propustio sam šanse, ali je mnogo toga pozitivno
N1 Info 07.05.2022
Kratko se Novak Đoković zadržao na zvaničnoj konferenciji za novinare posle poraza od Karlosa Alkaraza u Madridu. „Bila je velika borba, odličan meč. Razočaran sam što sam propustio svoje šanse i u drugom i u trećem setu. Karlos je svoje… »
Đoković otkrio čime ga je Alkaraz frustrirao, teško je podneo poraz
Nova 07.05.2022
Najbolji teniser planete Novak Đoković čestitao je Karlosu Alkarazu na plasmanu u finale Madrida. Alkaraz je postao jedini koji je na nekom turniru na šljaci pobedio i Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Srbina je savladao u subotu sa 6:7 (5), 7:5 i… »
Novak bez finala u Madridu
Glas Amerike 07.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira masters serije u Madridu, pošto je u subotu u polufinalu, posle više od tri i po sata velike borbe, izgubio od Španca Karlosa Alkaraza sa 2:1 - 6:7 (5:7), 7:5, 7:6 (7:5)… »
Šta Novak treba da uradi u Rimu da bi ostao na vrhu ATP liste? Neće biti lako...
Sportske.net 07.05.2022
Prvi teniser sveta, naš Novak Đoković završio je večeras ušešće na turniru Masters serije u Madridu, pošto ga je u dramatičnom polufinalu, posle više od tri i po sata borbe zaustavio mladi Španac Karlos Alkaraz. Devetnaestogodišnji španski… »
Alkaraz nakon pobede: ‘Ne znam šta je presudilo, bilo je jako blizu!’
Hot sport 07.05.2022
Fantastičan meč smo gledali! Karlos Alkaraz je savladao Novaka Đokovića u okviru polufinala mastersa u Madridu. Viđena je velika borba, a nakon meča prepun poštovanja bio je španski teniser: ‘Iskreno, ne znam u čemu je bila razlika između… »
Đoković: Alkaras je impresivan
Vesti online 07.05.2022
Kada se razočaranje zbog poraza povuče videću mnoge pozitivne strane ovog meča, izjavio je najbolji teniser sveta Novak Ðoković nakon šsto je u polufinalu Mastersa u Madridu poražen od mladog Španca Karlosa Alkarasa 2:1. – Bio je to… »
Koga je Alkaraz večeras preskočio na ATP listi i koje će mesto zauzeti?
Sportske.net 07.05.2022
Kako igra u poslednje vreme, 19-godišnji Španac Karlos Alkaraz je sigurno u najboljoj formi na svetu, ali do samog vrha ATP liste čeka ga nešto duži put. On je na turnir u Madridu došao kao deveti igrač sveta, što mu je bio najbolji plasman, ali… »
Đoković spreman za fantastičnog Alkaraza
Danas 06.05.2022
Prvi reket sveta ceni tinejdžera iz Španije, ali je fokusiran na svoju igru. Novak Đoković će u polufinalu Mastersa u Madridu, ove subote, premijerno imati priliku da se iz prve ruke uveri šta je to što je 18-godišnjeg Karlosa Alkaraza ove sezone… »
Strašan žreb: Novak Đoković saznao rivale u Rimu, sledi spektakl do spektakla!
Večernje novosti 06.05.2022
NOVAK Đoković je, posle žreba za masters u Rimu, saznao šta ga čeka na turniru u glavnom gradu Italije. FOTO: Tanjug/AP Najbolji teniser sveta je slobodan u prvom kolu, a u drugom će se sastati sa boljim iz meča Lojd Haris - Aslan Karacev, koji je… »
Vesti dana »
I Bajern se pridružio Zvezdi, Lučić sve bolji, Asvelov treći poraz u nizu
Sportske.net pre 57 minutajoš 25 povezanih
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 11 satijoš 6 povezanih
Izraelski vojnik osuđen na zatvor zbog maltretiranja palestinskih zatočenika
Novi magazin pre 5 satijoš 49 povezanih