Повезане вести
Онс Жабер краљица Мадрида
Спорт клуб 07.05.2022
Тунишанка Онс Жабер победница је ВТА турнира у Мадриду. После три сета сломила је отпор Американке Џесике Пегуле 7:5, 0:6, 6:4. Ово јој је прва титула из мастерс серије, а друга у каријери. Прву је освојила у Бирмингему прошле… »
Велики Ноле! После пораза се и на Твитеру обратио Алкаразу!
Спортске.нет 07.05.2022
Новак Ђоковић је завршио учешће на Мастерсу у Мадриду, и то после спектакуларног меча са новом звездом светског тениса, 19-годишњим Шпанцем, Карлосом Алкаразом. Три и по сата су се њих двојица борили, али на крају је за нијансу… »
ФОТО Новак послао фантастичну поруку Алкаразу након пораза у Мадриду
Нова 07.05.2022
Сјајан гест најбољег на свету. Новак Ђоковић је по први пут одмерио снаге са Карлосом Алкаразом и у мечу који су многи већ прогласили најбољим у 2022. години поражен је 6:7, 7:5, 7:6. Чак два сета решена су у тај-брејку, оба… »
Новак се огласио - порука алкаразу и мадридској публици! Ђоковића још боли пораз, али када се буде охладила глава...
Мондо 07.05.2022
Новак Ђоковић је, као и увек, остао велики и после пораза у епском мечу против младог Шпанца. Новак Ђоковић је, као и увек, остао велики и после пораза у епском мечу против младог Шпанца. Новак Ђоковић и Карлос Алкараз одиграли… »
Ђоковић након пораза: Играо сам свој најбољи тенис, честитам му!
Хот спорт 07.05.2022
Шта смо данас гледали! У оквиру мастерса у Мадриду снаге су одмерили Карлос Алкараз и Новак Ђоковић. Од самог старта сусрета могло се видети да ће меч обиловати прелепим потезима и великом борбом, а сви који су пратили меч, могли… »
Ђоковић: Пропустио сам шансе, али је много тога позитивно
Н1 Инфо 07.05.2022
Кратко се Новак Ђоковић задржао на званичној конференцији за новинаре после пораза од Карлоса Алкараза у Мадриду. „Била је велика борба, одличан меч. Разочаран сам што сам пропустио своје шансе и у другом и у трећем сету. Карлос… »
Ноле чека да га прође разочарање, а онда...
Спортске.нет 07.05.2022
Новак Ђоковић није успео вечерас да се пласира у финале Мастерса у Мадриду, поражен је у маратонском спектаклу од љубимца тамошње публике Карлоса Алкараза са 2:1, по сетовима 6:7, 7:5, 7:6, али ће задржати прво место на АТП… »
Ђоковић: Пропустио сам шансе, али је много тога позитивно
Спорт клуб 07.05.2022
Кратко се Новак Ђоковић задржао на званичној конференцији за новинаре после пораза од Карлоса Алкараза у Мадриду. „Била је велика борба, одличан меч. Разочаран сам што сам пропустио своје шансе и у другом и у трећем сету. Карлос… »
Ђоковић открио чиме га је Алкараз фрустрирао, тешко је поднео пораз
Нова 07.05.2022
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић честитао је Карлосу Алкаразу на пласману у финале Мадрида. Алкараз је постао једини који је на неком турниру на шљаци победио и Рафаела Надала и Новака Ђоковића. Србина је савладао у суботу… »
Новак без финала у Мадриду
Глас Америке 07.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале турнира мастерс серије у Мадриду, пошто је у суботу у полуфиналу, после више од три и по сата велике борбе, изгубио од Шпанца Карлоса Алкараза са 2:1 - 6:7… »
Шта Новак треба да уради у Риму да би остао на врху АТП листе? Неће бити лако...
Спортске.нет 07.05.2022
Први тенисер света, наш Новак Ђоковић завршио је вечерас ушешће на турниру Мастерс серије у Мадриду, пошто га је у драматичном полуфиналу, после више од три и по сата борбе зауставио млади Шпанац Карлос Алкараз… »
Ђоковић: Алкарас је импресиван
Вести онлине 07.05.2022
Када се разочарање због пораза повуче видећу многе позитивне стране овог меча, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ðоковић након шсто је у полуфиналу Мастерса у Мадриду поражен од младог Шпанца Карлоса Алкараса 2:1. – Био је… »
Алкараз након победе: ‘Не знам шта је пресудило, било је јако близу!’
Хот спорт 07.05.2022
Фантастичан меч смо гледали! Карлос Алкараз је савладао Новака Ђоковића у оквиру полуфинала мастерса у Мадриду. Виђена је велика борба, а након меча препун поштовања био је шпански тенисер: ‘Искрено, не знам у чему је била… »
Кога је Алкараз вечерас прескочио на АТП листи и које ће место заузети?
Спортске.нет 07.05.2022
Како игра у последње време, 19-годишњи Шпанац Карлос Алкараз је сигурно у најбољој форми на свету, али до самог врха АТП листе чека га нешто дужи пут. Он је на турнир у Мадриду дошао као девети играч света, што му је био… »
Ђоковић спреман за фантастичног Алкараза
Данас 06.05.2022
Први рекет света цени тинејџера из Шпаније, али је фокусиран на своју игру. Новак Ђоковић ће у полуфиналу Мастерса у Мадриду, ове суботе, премијерно имати прилику да се из прве руке увери шта је то што је 18-годишњег Карлоса… »
Страшан жреб: Новак Ђоковић сазнао ривале у Риму, следи спектакл до спектакла!
Вечерње новости 06.05.2022
НОВАК Ђоковић је, после жреба за мастерс у Риму, сазнао шта га чека на турниру у главном граду Италије. ФОТО: Тањуг/АП Најбољи тенисер света је слободан у првом колу, а у другом ће се састати са бољим из меча Лојд Харис -… »
Вести дана »

Хапшење бивших министара и истрага пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду
Наслови.аи пре 1 минутјош 129 повезаних

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 4 минутајош 34 повезане

Додик правоснажно осуђен на годину дана затвора и забрану политичког деловања
BBC News пре 7 минутајош 41 повезана

Временска прогноза Србије: Топло и сунчано до суботе, непогоде од недеље
Наслови.аи пре 4 минутајош 35 повезаних