Повезане вести

Онс Жабер краљица Мадрида

Онс Жабер краљица Мадрида

Спорт клуб 07.05.2022
Тунишанка Онс Жабер победница је ВТА турнира у Мадриду. После три сета сломила је отпор Американке Џесике Пегуле 7:5, 0:6, 6:4. Ово јој је прва титула из мастерс серије, а друга у каријери. Прву је освојила у Бирмингему прошле… »
Велики Ноле! После пораза се и на Твитеру обратио Алкаразу!

Велики Ноле! После пораза се и на Твитеру обратио Алкаразу!

Спортске.нет 07.05.2022
Новак Ђоковић је завршио учешће на Мастерсу у Мадриду, и то после спектакуларног меча са новом звездом светског тениса, 19-годишњим Шпанцем, Карлосом Алкаразом. Три и по сата су се њих двојица борили, али на крају је за нијансу… »
ФОТО Новак послао фантастичну поруку Алкаразу након пораза у Мадриду

ФОТО Новак послао фантастичну поруку Алкаразу након пораза у Мадриду

Нова 07.05.2022
Сјајан гест најбољег на свету. Новак Ђоковић је по први пут одмерио снаге са Карлосом Алкаразом и у мечу који су многи већ прогласили најбољим у 2022. години поражен је 6:7, 7:5, 7:6. Чак два сета решена су у тај-брејку, оба… »
Новак се огласио - порука алкаразу и мадридској публици! Ђоковића још боли пораз, али када се буде охладила глава...

Новак се огласио - порука алкаразу и мадридској публици! Ђоковића још боли пораз, али када се буде охладила глава...

Мондо 07.05.2022
Новак Ђоковић је, као и увек, остао велики и после пораза у епском мечу против младог Шпанца. Новак Ђоковић је, као и увек, остао велики и после пораза у епском мечу против младог Шпанца. Новак Ђоковић и Карлос Алкараз одиграли… »
Ђоковић након пораза: Играо сам свој најбољи тенис, честитам му!

Ђоковић након пораза: Играо сам свој најбољи тенис, честитам му!

Хот спорт 07.05.2022
Шта смо данас гледали! У оквиру мастерса у Мадриду снаге су одмерили Карлос Алкараз и Новак Ђоковић. Од самог старта сусрета могло се видети да ће меч обиловати прелепим потезима и великом борбом, а сви који су пратили меч, могли… »
Ђоковић: Пропустио сам шансе, али је много тога позитивно

Н1 Инфо 07.05.2022
Кратко се Новак Ђоковић задржао на званичној конференцији за новинаре после пораза од Карлоса Алкараза у Мадриду. „Била је велика борба, одличан меч. Разочаран сам што сам пропустио своје шансе и у другом и у трећем сету. Карлос… »
Ноле чека да га прође разочарање, а онда...

Ноле чека да га прође разочарање, а онда...

Спортске.нет 07.05.2022
Новак Ђоковић није успео вечерас да се пласира у финале Мастерса у Мадриду, поражен је у маратонском спектаклу од љубимца тамошње публике Карлоса Алкараза са 2:1, по сетовима 6:7, 7:5, 7:6, али ће задржати прво место на АТП… »

Спорт клуб 07.05.2022
Кратко се Новак Ђоковић задржао на званичној конференцији за новинаре после пораза од Карлоса Алкараза у Мадриду. „Била је велика борба, одличан меч. Разочаран сам што сам пропустио своје шансе и у другом и у трећем сету. Карлос… »
Ђоковић открио чиме га је Алкараз фрустрирао, тешко је поднео пораз

Ђоковић открио чиме га је Алкараз фрустрирао, тешко је поднео пораз

Нова 07.05.2022
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић честитао је Карлосу Алкаразу на пласману у финале Мадрида. Алкараз је постао једини који је на неком турниру на шљаци победио и Рафаела Надала и Новака Ђоковића. Србина је савладао у суботу… »
Новак без финала у Мадриду

Новак без финала у Мадриду

Глас Америке 07.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале турнира мастерс серије у Мадриду, пошто је у суботу у полуфиналу, после више од три и по сата велике борбе, изгубио од Шпанца Карлоса Алкараза са 2:1 - 6:7… »
Шта Новак треба да уради у Риму да би остао на врху АТП листе? Неће бити лако...

Шта Новак треба да уради у Риму да би остао на врху АТП листе? Неће бити лако...

Спортске.нет 07.05.2022
Први тенисер света, наш Новак Ђоковић завршио је вечерас ушешће на турниру Мастерс серије у Мадриду, пошто га је у драматичном полуфиналу, после више од три и по сата борбе зауставио млади Шпанац Карлос Алкараз… »
Ђоковић: Алкарас је импресиван

Ђоковић: Алкарас је импресиван

Вести онлине 07.05.2022
Када се разочарање због пораза повуче видећу многе позитивне стране овог меча, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ðоковић након шсто је у полуфиналу Мастерса у Мадриду поражен од младог Шпанца Карлоса Алкараса 2:1. – Био је… »
Алкараз након победе: ‘Не знам шта је пресудило, било је јако близу!’

Алкараз након победе: ‘Не знам шта је пресудило, било је јако близу!’

Хот спорт 07.05.2022
Фантастичан меч смо гледали! Карлос Алкараз је савладао Новака Ђоковића у оквиру полуфинала мастерса у Мадриду. Виђена је велика борба, а након меча препун поштовања био је шпански тенисер: ‘Искрено, не знам у чему је била… »
Кога је Алкараз вечерас прескочио на АТП листи и које ће место заузети?

Кога је Алкараз вечерас прескочио на АТП листи и које ће место заузети?

Спортске.нет 07.05.2022
Како игра у последње време, 19-годишњи Шпанац Карлос Алкараз је сигурно у најбољој форми на свету, али до самог врха АТП листе чека га нешто дужи пут. Он је на турнир у Мадриду дошао као девети играч света, што му је био… »
Ђоковић спреман за фантастичног Алкараза

Ђоковић спреман за фантастичног Алкараза

Данас 06.05.2022
Први рекет света цени тинејџера из Шпаније, али је фокусиран на своју игру. Новак Ђоковић ће у полуфиналу Мастерса у Мадриду, ове суботе, премијерно имати прилику да се из прве руке увери шта је то што је 18-годишњег Карлоса… »
Страшан жреб: Новак Ђоковић сазнао ривале у Риму, следи спектакл до спектакла!

Страшан жреб: Новак Ђоковић сазнао ривале у Риму, следи спектакл до спектакла!

Вечерње новости 06.05.2022
НОВАК Ђоковић је, после жреба за мастерс у Риму, сазнао шта га чека на турниру у главном граду Италије. ФОТО: Тањуг/АП Најбољи тенисер света је слободан у првом колу, а у другом ће се састати са бољим из меча Лојд Харис -… »

Вести дана »