Повезане вести

Заробљени хрват се јавио породици: Жив сам, хране ме! Снимио поруку на хрватском и послао преко Руса - открио где спава

Заробљени хрват се јавио породици: Жив сам, хране ме! Снимио поруку на хрватском и послао преко Руса - открио где спава

Мондо 08.05.2022
Вјекослав Пребег у Украјину није отишао као "плац́еник", вец́ на основу уговора и тамо је његова плата наводно била око хиљаду америчких долара. Вјекослав Пребег у Украјину није отишао као "плац́еник", вец́ на основу уговора и… »
"Жив сам, хране ме и спавам на кревету": Хрват заробљен у Украјини послао прву поруку породици

"Жив сам, хране ме и спавам на кревету": Хрват заробљен у Украјини послао прву поруку породици

Телеграф 08.05.2022
Иначе, В. П. је, пише Јутарњи.хр, одрастао на загребачкој Кнежији, његов отац био је у Домовинском рату и одмалена је планирао каријеру у војсци. В. П., Хрват ког су Руси заробили на ратишту у Украјини, у разговору за државну… »
Ко је хрват којег су ухватили Руси у Украјини: Због љубави и плате од 1.000 долара отишао у рат, па завршио у заробљеништву…

Ко је хрват којег су ухватили Руси у Украјини: Због љубави и плате од 1.000 долара отишао у рат, па завршио у заробљеништву…

Блиц 08.05.2022
Хрват В.П. којег су Руси заробили на бојном пољу у Украјини, одрастао је на загребачкој Кнежији, отац му је ратовао у бившој СФРЈ и одмалена је, како је рекао његов блиски пријатељ, планирао каријеру у војсци. Након што је у… »
Све о Хрвату ког су заробили Руси: Кренуо у рат због љубави и плате од 1.000 $

Све о Хрвату ког су заробили Руси: Кренуо у рат због љубави и плате од 1.000 $

Нова 08.05.2022
В. П., Хрват ког су Руси заробили на бојишту у Украјини, одрастао је на загребачкој Кнежији. Његов отац био је у рату због чега је В. П. одмалена планирао каријеру у војсци. Након што је у Тигровима провео неколико година… »
Заробљени Хрват ратовао на уговор - откривено колика му је плата! Желео каријеру у војсци, сада му живот виси о концу

Заробљени Хрват ратовао на уговор - откривено колика му је плата! Желео каријеру у војсци, сада му живот виси о концу

Мондо 08.05.2022
Заробљени Хрват Вјекослав Прегеб у Украјини је ратовао по уговору, а сада је исцурела информација и за коју плату. Заробљени Хрват Вјекослав Прегеб у Украјини је ратовао по уговору, а сада је исцурела информација и за коју… »

Вести дана »