Повезане вести
Заробљени хрват се јавио породици: Жив сам, хране ме! Снимио поруку на хрватском и послао преко Руса - открио где спава
Мондо 08.05.2022
Вјекослав Пребег у Украјину није отишао као "плац́еник", вец́ на основу уговора и тамо је његова плата наводно била око хиљаду америчких долара. Вјекослав Пребег у Украјину није отишао као "плац́еник", вец́ на основу уговора и… »
"Жив сам, хране ме и спавам на кревету": Хрват заробљен у Украјини послао прву поруку породици
Телеграф 08.05.2022
Иначе, В. П. је, пише Јутарњи.хр, одрастао на загребачкој Кнежији, његов отац био је у Домовинском рату и одмалена је планирао каријеру у војсци. В. П., Хрват ког су Руси заробили на ратишту у Украјини, у разговору за државну… »
Ко је хрват којег су ухватили Руси у Украјини: Због љубави и плате од 1.000 долара отишао у рат, па завршио у заробљеништву…
Блиц 08.05.2022
Хрват В.П. којег су Руси заробили на бојном пољу у Украјини, одрастао је на загребачкој Кнежији, отац му је ратовао у бившој СФРЈ и одмалена је, како је рекао његов блиски пријатељ, планирао каријеру у војсци. Након што је у… »
Све о Хрвату ког су заробили Руси: Кренуо у рат због љубави и плате од 1.000 $
Нова 08.05.2022
В. П., Хрват ког су Руси заробили на бојишту у Украјини, одрастао је на загребачкој Кнежији. Његов отац био је у рату због чега је В. П. одмалена планирао каријеру у војсци. Након што је у Тигровима провео неколико година… »
Заробљени Хрват ратовао на уговор - откривено колика му је плата! Желео каријеру у војсци, сада му живот виси о концу
Мондо 08.05.2022
Заробљени Хрват Вјекослав Прегеб у Украјини је ратовао по уговору, а сада је исцурела информација и за коју плату. Заробљени Хрват Вјекослав Прегеб у Украјини је ратовао по уговору, а сада је исцурела информација и за коју… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
Партизан распродао карте за Вечити дерби: Звезду дочекује пуна Арена
Дневник пре 19 минутајош 67 повезаних
Велики одзив грађана за упис права својине на неукњижене објекте, првог дана поднето 19.000 захтева
РТС пре 33 минутајош 125 повезаних