Повезане вести

Умро муж Николине Пишек: Видоје Ристовић изненада преминуо у 44. години

Умро муж Николине Пишек: Видоје Ристовић изненада преминуо у 44. години

Блиц 08.05.2022
Српски историчар уметности Видоје Ристовић умро је јутрос у Београду, а хрватска водитељка је потврдила ову информацију. Хитна помоћ је током јутра констатовала смрт. Николина Пишек потврдила је ову информацију за "Блиц", али… »
Ко је био Видоје Ристовић, супруг Николине Пишек који је преминуо ноћас

Ко је био Видоје Ристовић, супруг Николине Пишек који је преминуо ноћас

Нова 08.05.2022
Домаћу јавност изненадила је вест да је Видоје Ристовић, српски историчар уметности и животни сапутник популарне хрватске водитељке, умро у 44. години. Видоје Ристовић рођен је 25. јула 1978. године у Београду, где је завршио… »
Вређали су ме јер ми је муж Србин! Преминули супруг Николине Пишек био је у центру скандала због летовања из пакла!

Вређали су ме јер ми је муж Србин! Преминули супруг Николине Пишек био је у центру скандала због летовања из пакла!

Мондо 08.05.2022
Супруг хрватске водитељке и глумице Николине Пишек, Видоје Ристовић преминуо је изненада у 44. години. Супруг хрватске водитељке и глумице Николине Пишек, Видоје Ристовић преминуо је изненада у 44. години. Вест о његовој смрти… »
Нова.рс сазнаје: Преминуо Видоје Ристовић, супруг Николине Пишек

Нова.рс сазнаје: Преминуо Видоје Ристовић, супруг Николине Пишек

Нова 08.05.2022
Видоје Ристовић, српски историчар уметности и животни сапутник популарне хрватске водитељке, умро је ноћас после поноћи, а Николина је за наш портал потврдила ову информацију. Према сазнањима Нова.рс, хитна помоћ је током… »

Вести дана »