Povezane vesti
Nikezić (SSP): Ekonomske mere gase Srbiju, ljudi trpe kao da smo mi u ratu
Nova 08.05.2022
Predsednik Resornog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za privredu i finansije Dušan Nikezić ocenio je danas da ministar finansija Siniša Mali ekonomskim merama "bukvalno gasi Srbiju, a ljudi trpe posledice kao da je Srbija u ratu, a ne Ukrajina i… »
Nikezić (SSP): Ekonomske mere gase Srbiju, ljudi trpe kao da smo mi u ratu
Danas 08.05.2022
Predsednik Resornog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za privredu i finansije Dušan Nikezić ocenio je danas da ministar finansija Siniša Mali ekonomskim merama „bukvalno gasi Srbiju, a ljudi trpe posledice kao da je Srbija u ratu, a ne Ukrajina i… »
Nikezić: Ekonomske mere gase Srbiju, ljudi trpe kao da smo mi u ratu
N1 Info 08.05.2022
Predsednik Resornog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za privredu i finansije Dušan Nikezić ocenio je da ministar finansija Siniša Mali ekonomskim merama "bukvalno gasi Srbiju, a ljudi trpe posledice kao da je Srbija u ratu, a ne Ukrajina i… »
Vesti dana »

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 54 minutajoš 21 povezana

Mediji: Bela kuća razmatra mogućnost pozivanja Zelenskog na Aljasku
Vesti online pre 29 minutajoš 10 povezanih

Očekuje se pojačan saobraćaj ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, ali i od Bugarske
Radio 021 pre 39 minutajoš 6 povezanih

Međusobno priznanje Beograda i Prištine? Smešna ideja Grenel otkrio kako će Trampova administracija pristupiti pitanju Kosmeta
Alo pre 4 minutajoš 5 povezanih