Povezane vesti
Ljubiša Samardžić dobio spomenik: Šurda „oživeo“ u Niškoj Banji
Nova 08.05.2022
Spomenik poznatom glumcu Ljubiši Samardžiću svečano je juče otkrila u centralnom parku u Niškoj Banji njegova supruga Mirjana Samardžić. Svečanosti je prisustovala i njegova ćerka sa suprugom i četvoro unučadi, brojni građani i predstavnici grada Niša i… »
Ljubiša Samardžić dobio spomenik u Niškoj Banji
Danas 07.05.2022
Glumac i reditelj Ljubiša Samardžić (1936-2017) danas je dobio spomenik u Niškoj Banji. Ljubiša Samardžić rođen je 1936. u Skoplju, odakle se njegova porodica preselila u Nišku Banju kada je imao deset godina, pošto mu je otac kao rudar dobio posao u… »
Šurda u Niškoj Banji: Otkriven spomenik legendarnom LJubiši Samardžiću (foto)
Večernje novosti 07.05.2022
U OVU banju sam prvi put došla pre više od pola veka da se verim sa LJubišom i pamtim da je bila puna cveća i sunca i to je bio najlepši dan životu... ili sam bila zaljubljena, pa mi je sve bilo lepo. Foto: Belle amie printskrin Kasnije smo redovno… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 21 minutajoš 14 povezanih
Asmin Durdžić ispao, Stanija i Aneli plaču! Šok za šokom u finalu Elite 9: Nije se plasirao u top 3, Ivan ga pobedio
Blic pre 37 minutajoš 11 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 5 satijoš 3 povezane