Povezane vesti
Kisić: Ministarstvo će nastaviti da podržava rad Crvenog krsta
Danas 08.05.2022
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić izjavila je da će to ministarstvo nastaviti da podržava rad svog dugogodišnjeg partnera, Crvenog krsta Srbije, kako bi društvo bilo još humanije i solidarnije. Ona je povodom… »
Kisić: Vlada će nastaviti da podržava humane aktivnosti Crvenog krsta Srbije
RTV 08.05.2022
BEOGRAD - Vlada Srbije nastaviće da podržava Crveni krst Srbije (CKS), kako bismo zajedno učinili našu zajednicu još humanijom i solidarnijom, poručila je danas ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić. Ona je na… »
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Nemamo izbora": Tramp: Za počinioce ubistva u Vašingtonu tražićemo smrtnu kaznu
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Remi na Kipru: Zvezda ostala bez Lige šampiona u 89. minutu, Liga Evrope kao uteha
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih