Повезане вести
Николина Пишек стигла у Београд: Водитељка након смрти супруга одмах кренула из Загреба, нема од бола
Курир 09.05.2022
Као бомба одјекнула је вест да је супруг водитељке Николине Пишек Видоје Ристовић изненада преминуо у 44. години, а водитељка је нема од бола и туге. Николина је у суботу увече требало да буде на промоцији норвешког писца Џоа… »
Видоје Ристовић рекао „није ми добро“, изгубио свест и убрзо умро
Нова 09.05.2022
Видоје Ристовић преминуо је у 44. години, а у последњим тренуцима свог живота налазио се у салону за масажу. Он се осећао добро током дана и није се жалио ни на какве тегобе све до непосредно пред смрт. Током масаже осетио је да… »
"Само са видојем сам доживела љубав": Николина Пишек је овако причала о мужу који је преминуо: "Он уноси неред, а ја сам…
Блиц 08.05.2022
Видоје Ристовић умро је у 44. години. Супруг водитељке Николине Пишек се у тренутку смрти налазио у салону за масажу, док је она претходних година често причала о њему и њиховом односу, те породичном дому. - Видоје има… »
Женска особа позвала хитну помоћ: Испливали нови детаљи смрти Видоја Ристовића - ево шта је рекла лекарима
Блиц 08.05.2022
Супруг Николине Пишек Видоје Ристовић преминуо је изненада током масаже. Хитну помоћ је позвала женска особа. - Већ више од пола сата не дише! - рекла је она, наводи извор "Курира". Када је Хитна помоћ дошла, они нису ни покушали… »
Вести дана »
Уживо Министарка Ђедовић се обраћа након састанка а са тимовима за енергетску стабилност и безбедност земље
Телеграф пре 7 минутајош 31 повезана
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објаката
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 50 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Почела легализација објеката у Србији. Пријаве могуће електронски, у Поштама и општинама
Ист медиа пре 1 сатјош 23 повезане