Povezane vesti
INTERVJU Berić: Savetovali su mi da se pripazim, jer ovi na vlasti ne praštaju
Nova 09.05.2022
“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu… »
Mića Berić: I Sveti Petar da se kandidovao, ne bi pobedio na izborima u Srbiji
Nova 09.05.2022
“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu… »
Mića Berić: I Sveti Petar da se kandidovao, ne bi pobedio na izborima u Srbiji
N1 Info 09.05.2022
Vesti dana »
Avion Er Srbije poleteo za Egipat po srpske državljane evakuisane iz Izraela
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 28 povezanih
Ministarstvo tvrdi da je dogovor o situaciji na tržištu mleka postignut: Odziv udruženja neujednačen
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 34 povezane
Emirati razmatraju napad na Iran?! Tramp otkrio koji bi bio najgori scenario "Gotovo sve je sravnjeno sa zemljom, nemaju više ništa!" (foto/video)
Kurir pre 16 minutajoš 106 povezanih
(Foto) Rat na Bliskom istoku se preliva na Evropu? Evo dokle mogu doseći iranske rakete, nova mapa otkriva koliko zemalja je trenutno obuhvaćeno sukobima
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Savković za Euronews Srbija: SAD ušle u sukob s Iranom bez jasnog plana za dan posle
Euronews pre 15 minutajoš 83 povezane