Povezane vesti
INTERVJU Berić: Savetovali su mi da se pripazim, jer ovi na vlasti ne praštaju
Nova 09.05.2022
“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu… »
Mića Berić: I Sveti Petar da se kandidovao, ne bi pobedio na izborima u Srbiji
Nova 09.05.2022
“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu… »
Mića Berić: I Sveti Petar da se kandidovao, ne bi pobedio na izborima u Srbiji
N1 Info 09.05.2022
Vesti dana »

U Srbiju stižu kiša i zahlađenje Ristić dao preciznu prognozu za oktobar - evo gde će najviše pljuštati
Alo pre 59 minutajoš 27 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 2 satajoš 15 povezanih

Grupa studenata u blokadi pokušala da spreči ulazak zaposlenih u Rektorat u Kragujevcu
Blic pre 29 minutajoš 15 povezanih

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Novi magazin pre 53 minutajoš 8 povezanih

Nepoznati dronovi iznad nekoliko aerodroma u Danskoj, moguće da je reč o nečijoj šali
N1 Info pre 34 minutajoš 13 povezanih