Povezane vesti
INTERVJU Berić: Savetovali su mi da se pripazim, jer ovi na vlasti ne praštaju
Nova 09.05.2022
“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu… »
Mića Berić: I Sveti Petar da se kandidovao, ne bi pobedio na izborima u Srbiji
Nova 09.05.2022
“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu… »
Mića Berić: I Sveti Petar da se kandidovao, ne bi pobedio na izborima u Srbiji
N1 Info 09.05.2022
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 33 povezane
Posle tri neuspešna glasanja, REM dobio predsednika! Stevica Smederevac jednoglasno izabran
Dnevnik pre 14 minutajoš 34 povezane
Aleksić: Narodni pokret Srbije povlači izbornu listu zarad referendumske atmosfere i jedinstva opozicije
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Počela isplata jednokratne pomoći od 6.000 dinara, prijavljeni novac dobijaju od 23. septembra
iKragujevac pre 39 minutajoš 69 povezanih