Povezane vesti
Kraljica Elizabeta Druga: Do sada neviđeni snimci biće objavljeni u novom dokumentarcu BBC-ja
Južne vesti 09.05.2022
BBC Na snimcima se vidi tada princeza Elizabeta kako sa sjajem u očima gleda u njen novi verenički prsten, ubrzo nakon što ju je princ Filip zaprosio Do sada neviđeni snimci iz kraljičine arhive biće prikazani u dokumentarcu BBC-ja, u kom će naratorka… »
Kraljica Elizabeta Druga: Do sada neviđeni snimci biće objavljeni u novom dokumentarcu BBC-ja
BBC News 09.05.2022
Kraljica je BBC-ju dala neograničeni pristup prihvatnoj arhivi. Do sada neviđeni snimci iz kraljičine arhive biće prikazani u dokumentarcu BBC-ja, u kom će naratorka biti kraljica. BBC-ju je odobren poseban pristup stotinama privatnih snimaka koje je… »
Vesti dana »
Stefanović (SSP): Srbiju su na putu ka EU zbog Vučića pretekle one države kojima smo bili uzor
Beta pre 15 minutajoš 32 povezane
"Ne odričem se politike SPS" Oglasila se Paunović nakon izjave da bi "etnički očistila Kosovo 1998. godine": "Na raspolaganju sam za dijalog"
Blic pre 10 minutajoš 25 povezanih
Meštani Neština i Vizića traže hitno rešenje problema sa granicom, zbog novih pravila EU ne mogu na posao
Luftika pre 35 minutajoš 5 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 2 satajoš 1 povezana