Повезане вести

„Треба се борити за новинарство“ – како је говорио Веселин Симоновић

„Треба се борити за новинарство“ – како је говорио Веселин Симоновић

Н1 Инфо 09.05.2022
Директор и главни уредник портала Нова.рс Веселин Симоновић преминуо је изненада у 63. години у Београду. Колеге са којима је радио кажу да је отишао велики човек српског новинарства. Отишао је наш Веса – тако су се новинари… »
„Веса је поставио темеље храброг и непоткупљивог новинарства“

„Веса је поставио темеље храброг и непоткупљивог новинарства“

Данас 09.05.2022
Породица, пријатељи и многобројни сарадници и поштоваоци имаће прилике да се у среду опросте од јуче преминулог главног и одговорног уредника портала Нова.рс Веселина Симоновића. На комеморацији која ће бити одржана у 10:30… »
„Имате ли ви ишта друго да објавите осим моје смрти“

„Имате ли ви ишта друго да објавите осим моје смрти“

Нова 09.05.2022
Рано оде Веса, бре. Веселин Симоновић, једно од последњих великих имена српског и југословенског новинарства, главни и одговорни уредник портала Нова.рс преминуо је у недељу у 63. години. Отишао је тај тихи човек који је могао… »
Министар Ружић изразио саучешће због смрти Веселина Симоновића

Министар Ружић изразио саучешће због смрти Веселина Симоновића

Нова 09.05.2022
Министар просвете и науке у Влади Србије Бранислав Ружић, изразио је данас саучешће уредницима и новинарима портала Нова.рс и новина Нова због смрти директора и главног уредника Веселина Симоновића. „Прерани одлазак Веселина… »
Сахрана Веселина Симоновића у среду на Новом гробљу у Алеји заслужних грађана

Данас 09.05.2022
Веселин Веса Симоновић, директор и главни уредник портала Нова.рс, биће сахрањен у среду у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Комеморација ће бити одржана у среду у 10.30 сати у „Дорћол плацу“ у Добрачиној… »

Н1 Инфо 09.05.2022
Веселин Веса Симоновић, директор и главни уредник портала Нова.рс, биће сахрањен у среду у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Комеморација ће бити одржана у среду у 10.30 сати у „Дорћол плацу“ у Добрачиној… »
Погледајте: Опроштај илустратора Бранислава Цимеше од Весе Симоновића

Погледајте: Опроштај илустратора Бранислава Цимеше од Весе Симоновића

Нова 09.05.2022
Бројне јавне личности - уметници, научници, политичари и колеге новинари - опраштају се од Веселина Весе Симоновића, директора и главног уредника портала Нова.рс, који је изненада преминуо у недељу у Београду. Међу њима је и… »
„Док ме они нападају и критикују, ја знам да радим свој посао поштено“

„Док ме они нападају и критикују, ја знам да радим свој посао поштено“

Нова 09.05.2022
Поводом изненадне смрти нашег драгог директора и главног и одговорног уредника Веселина Симоновића, подсећамо се његовог гостовања у новогодишњем издању емисије "Добар, лош, зао" 2020. године, у којем је између осталог… »
Драган Шолак: Отишло је велико име српског новинарства, оштар и правичан човек

Нова 09.05.2022
Поводом смрти Веселина Симоновића, главног и одговорног уредника портала Нова.рс, саучешће породици и колегама упутио је и господин Драган Шолак, оснивач и Цхаирман Адвисори Боарда Унитед Групе. „ Веселин Симоновић је био велико… »
Шолак поводом смрти Симоновића: Био је оштар али правичан критичар актуелних друштвених и политичких збивања у Србији

Шолак поводом смрти Симоновића: Био је оштар али правичан критичар актуелних друштвених и политичких збивања у Србији

Данас 09.05.2022
Веселин Симоновић је био велико име српског новинарства, неизмерно храбар уредник и новинар чије је искуство помогло да покренемо портал Нова.рс који је за кратко време успео да постане препознатљив и ван граница Србије, поручио… »

Н1 Инфо 09.05.2022
Поводом смрти Веселина Симоновића, главног и одговорног уредника портала Нова.рс, саучешће породици и колегама упутио је и Драган Шолак, оснивач и Цхаирман Адвисори Боарда Унитед Групе. „Веселин Симоновић је био велико име… »
Нова: Отишао је наш Веса

Нова: Отишао је наш Веса

Нова 09.05.2022
Један од најзначајнијих уредника у новијој историји српске штампе Веселин Симоновић, директор и оснивач новина "Нова" и портала Нова.рс преминуо је изненада јуче у Београду у 63. години. У новинама "Нова", од понедељка… »

Вести дана »