Повезане вести
Грчић добио нову функцију: Не скида се лако са државних јасли
Правда 09.05.2022
Бивши директор Електропривреде Србије (ЕПС) Милорад Грчић постављен је на функцију помоћника председника Општине Обреновац, пише портал нова.рс позивајући се на информације из кабинета председника Општине Мирослава Чучковића… »
Чучковић: Именовао сам Грчића за мог помоћника због заслуга за Обреновац док је био директор ЕПС-а
Радио сто плус 09.05.2022
Чучковић је за Бету рекао да је његово право да именује помоћнике председника општине. „Та вест, да сам именовао Грчића за мог помоћника, је тачна“, рекао је Чучковић. На питање какве су заслуге Грчића за Обреновац, Чучковић је… »
Чучковић: Именовао сам Грчића за мог помоћника због заслуга за Обреновац док је био директор ЕПС-а
Бета 09.05.2022
Председник Општине Обреновац Мирослав Чучковић потврдио је данас да је именовао бившег в.д. директора Електропривреде Србије (ЕПС) Милорада Грчића за свог помоћника због, како је навео, заслуга за тај град док је био на челу… »
Чучковић: Именовао сам Грчића за помоћника због његових заслуга за Обреновац
Н1 Инфо 09.05.2022
Председник Општине Обреновац Мирослав Чучковић потврдио је да је именовао бившег в.д. директора Електропривреде Србије (ЕПС) Милорада Грчића за свог помоћника због, како је навео, заслуга за тај град док је био на челу ЕПС-а… »
Чучковић: Именовао сам Грчића за мог помоћника због заслуга
Нова 09.05.2022
Председник Општине Обреновац Мирослав Чучковић потврдио је данас да је именовао бившег в.д. директора Електропривреде Србије (ЕПС) Милорада Грчића за свог помоћника због, како је навео, заслуга за тај град док је био на челу… »
Нова.рс: Милорад Грчић добио нову функцију
Нова економија 09.05.2022
Доскорашњи вршилац дужности директора Електропривреде Србије(ЕПС) Милорад Грчић постављен је на функцију помоћника председника Општине Обреновац, пренео је портал Нова.рс. Грчићу је то друга функција од подношења оставке на… »
САЗНАЈЕМО Милорад Грчић постављен на нову функцију
Нова 09.05.2022
Бивши директор ЕПС-а Милорад Грчић постављен је на нову функцију. Како је за Нова.рс потврђено у кабинету Мирослава Чучковића, Грчић је изабран за помоћника председника Општине Обреновац. Ово је Грчићу друга функција откако је… »
Грчић помоћник председника Општине Обреновац
РТВ 09.05.2022
БЕОГРАД - Бивши директор Електропривреде Србије (ЕПС) Милорад Грчић постављен је на функцију помоћника председника Општине Обреновац, пише портал нова.рс позивајући се на информације из кабинета председника Општине Мирослава… »
Грчић постављен на нову функцију! Сада је отишао из ЕПС и ево коме ће бити "десна рука"
Блиц 09.05.2022
Бивши директор ЕПС Милорад Грчић, који је половином јануара поднео оставку на место првог човека овог јавног предузећа, постављен је на место помоћника председника општине Обреновац Мирослава Чучковића. Грчић је претходно, а… »
Мича Грчић, човек који је ‘сахранио ЕПС’, има нову уносну функцију
Луфтика 09.05.2022
Бивши директор ЕПС-а Милорад Грчић постављен је на нову функцију. Како је за Нова.рс потврђено из кабинета председника општине Обреновац Мирослава Чучковића, Грчић је изабран за помоћника председника поменуте општине. Ово је… »
Нова.рс: Милорад Грчић постављен на нову функцију
Н1 Инфо 09.05.2022
Бивши директор ЕПС-а Милорад Грчић постављен је на нову функцију. Како је за Нова.рс потврђено у кабинету Мирослава Чучковића, Грчић је изабран за помоћника председника Општине Обреновац. Ово је Грчићу друга функција откако је… »
Вести дана »
Берлинер цајтунг: Вучић из користи глуми да жели у ЕУ, а Брисел то зна
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Овације које су затресле халу: Лалатовић „разнео“ финале турнира
Санџак хабер пре 1 сатјош 1 повезана