Повезане вести

Куриџа пред Партизан: Настојаћемо да одлучује једна лопта

Куриџа пред Партизан: Настојаћемо да одлучује једна лопта

Спорт клуб 09.05.2022
Кошаркаши Будућности спремни су да се боре до последњег атома снаге у полуфиналној серији плеј-офа АБА лиге. Први окршај са Партизаном је на програму 10. маја са почетком у 19 часова, у Београду, а реванш је на програму пет дана… »
"Тренинг нам је био катастрофа!" Жељко Обрадовић уочи Партизан - Будућност: Само тројица задовољила критеријум

"Тренинг нам је био катастрофа!" Жељко Обрадовић уочи Партизан - Будућност: Само тројица задовољила критеријум

Вечерње новости 09.05.2022
ДАН пред први полуфинални дуел са екипом Будућности, тренер Партизана, Жељко Обрадовић рекао је да је први меч кључан. ФОТО: КК Партизан/Дргана Стјепановић/АБА лига Популарни "Жоц" прво се осврнуо на испадање свог тима у пром… »
“Морамо да одиграмо ратнички и храбро против Партизана”

“Морамо да одиграмо ратнички и храбро против Партизана”

Спорт клуб 09.05.2022
Кошаркаши Будућности спремни су да се боре до последњег атома снаге у полуфиналној серији плеј-офа АБА лиге. Први окршај са Партизаном је на програму 10. маја са почетком у 19 часова, у Београду, а реванш је на програму пет дана… »
Обрадовић пред Будућност: Најгори тренинг до сада, неки неће да трче

Обрадовић пред Будућност: Најгори тренинг до сада, неки неће да трче

Данас 09.05.2022
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је његова екипа данас одрадила један од најгорих тренинга и додао да се нада да ће реакција играча на предстојећој утакмици против Будућности бити тотално другачија. „У… »
Обрадовић: Најгори тренинг досад, рекао сам играчима…

Обрадовић: Најгори тренинг досад, рекао сам играчима…

Спорт клуб 09.05.2022
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић каже да је његов тим имао довољно времена да се одмори, да се тренирало добро, али да је последњим тренингом изузетно незадовољан. Партизан са екипом Будућности у уторак у 19 часова… »
Џикић: Говорити о мотивацији је излишно, или имаш то у себи или немаш

Џикић: Говорити о мотивацији је излишно, или имаш то у себи или немаш

Бета 09.05.2022
Тренер кошаркаша Будућности Александар Џикић рекао је данас да ће његова екипа у предстојећој полуфиналној серији АБА лиге против Партизана пре свега морати да одговори на физичку игру црно-белих и додао да је на овом нивоу… »
Жоц открио - то што је Раде урадио је дивно! Партизану се ломи сезона, капитен је морао да реагује!

Жоц открио - то што је Раде урадио је дивно! Партизану се ломи сезона, капитен је морао да реагује!

Мондо 09.05.2022
Пред кључне утакмице у плејофу АБА лиге капитен Партизана је сазвао састанак играча. Пред кључне утакмице у плејофу АБА лиге капитен Партизана је сазвао састанак играча. Кошаркаши Партизана започињу своју полуфиналну серију… »
Рекао сам им - ово је најгори Партизан ове сезоне! Жељко Обрадовић са тренинга изашао бесан!

Рекао сам им - ово је најгори Партизан ове сезоне! Жељко Обрадовић са тренинга изашао бесан!

Мондо 09.05.2022
Тренер Партизана Жељко Обрадовић био је изузетно незадовољан издањем својих играча на тренингу пред полуфинале АБА лиге. Тренер Партизана Жељко Обрадовић био је изузетно незадовољан издањем својих играча на тренингу пред… »
Обрадовић побеснео на играче Партизана: Ово је најгоре што сам видео

Обрадовић побеснео на играче Партизана: Ово је најгоре што сам видео

Нова 09.05.2022
Није баш најбољи увод у мечеве полуфинала АБА лиге. Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић испунио је реч дату својим играчима пред конференцију са екипом Будућности. Партизан са Подгоричанима у уторак у 19 часова игра први… »
О његовом говору бруји цела Србија: Жељко Обрадовић бесан на своје кошаркаше као никад до сад, разочаран је оним што је…

О његовом говору бруји цела Србија: Жељко Обрадовић бесан на своје кошаркаше као никад до сад, разочаран је оним што је…

Хот спорт 09.05.2022
Тренер Партизана упутио оштре речи на рачун својих кошаркаша. Сутра од 19 часова кошаркаши Партизана дочекују Будућност у првом мечу полуфиналне серије АБА лиге, а утакмица се игра у хали ‘Александар Николић’. На конференцији за… »

Вести дана »