Povezane vesti
Ovo je istina o odnosu Jovane Ljubisavljević sa Osmanom i kristinom: Priznala da li i dalje čeka Stefana
Blic 09.05.2022
Jovana Ljubisavljević progovorila je za domaće medije o odnosu sa ocem svog dečka u čijoj kući živi, Osmanom Karićem, ali i da li i dalje čaka Stefana da izađe iz "Zadruge". - Čitala sam dosta nebuloza, te da sam izbačena napolje, da sam ovakva, onakva… »
Priznala da li i dalje čeka Stefana Karića: Misica progovorila o odnosu s Osmanom nakon priča da je izbačena iz kuće!
Mondo 09.05.2022
Jovana Ljubisavljević priznala je u kakvim je odnosima sa Osmanom Karićem i konačno otkrila da li i dalje verno čeka Stefana. Jovana Ljubisavljević priznala je u kakvim je odnosima sa Osmanom Karićem i konačno otkrila da li i dalje verno čeka Stefana… »
Vesti dana »
I kada nije njegov dan, Jokić pronađe način da oduševi svet! Nikola genijalnim potezom namagarčio trojicu rivala, NBA liga se odmah oglasila! (video)
Kurir pre 13 minutajoš 23 povezane
Danas hladno, pre podne ponegde slab sneg, od sredine dana razvedravanje, do tri stepena
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
AMSS upozorava vozače: Mogućnost stvaranja poledice na putevima, poseban oprez na mostovima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Počinje elektronsko podnošenje prijava za upis dece u vrtić na portalu e-Uprava, Leskovac, Niš i Surdulica među gradovima
Jug press pre 1 satjoš 10 povezanih