Повезане вести

Марија Шерифовић признала да ли је заљубљена! Певачица коначно проговорила о емотивном животу!

Марија Шерифовић признала да ли је заљубљена! Певачица коначно проговорила о емотивном животу!

Курир 09.05.2022
Певачица Марија Шерифовић одржава концерт, а пред сам наступ показала је колико је расположена. Није скидала осмех са лица, а открила је да ни на овом концерту неће бити њена мајка Верица Шерифовић. Марија Шерифовић је овог пута… »
Зорана Павић: Душа ми пати цео живот

Зорана Павић: Душа ми пати цео живот

Вести онлине 09.05.2022
Никад згоднија, поп певачица Зорана Павић, пред камерама открила је све о пословним подухватима, али и о љубавном животу. – Радујем се што наступам са нашим девојкама. Радујем се што ћемо 20. маја наступити у МТС дворани, бившој… »
Моја душа пати цео живот: Зорана Павић довела линију до савршенства, а једна ствар јој ипак не иде!

Моја душа пати цео живот: Зорана Павић довела линију до савршенства, а једна ствар јој ипак не иде!

Курир 09.05.2022
Певачица Зорана Павић открила је све о пословним подухватима, али и љубавном животу. У добро познатом расположењу проговорила је о емотивном статусу и својој каријери. - Имам утисак да моја душа пати цео живот. Ваљда ми је… »

Вести дана »