Povezane vesti
Marija Šerifović priznala da li je zaljubljena! Pevačica konačno progovorila o emotivnom životu!
Kurir 09.05.2022
Pevačica Marija Šerifović održava koncert, a pred sam nastup pokazala je koliko je raspoložena. Nije skidala osmeh sa lica, a otkrila je da ni na ovom koncertu neće biti njena majka Verica Šerifović. Marija Šerifović je ovog puta priznala da li je… »
Zorana Pavić: Duša mi pati ceo život
Vesti online 09.05.2022
Nikad zgodnija, pop pevačica Zorana Pavić, pred kamerama otkrila je sve o poslovnim poduhvatima, ali i o ljubavnom životu. – Radujem se što nastupam sa našim devojkama. Radujem se što ćemo 20. maja nastupiti u MTS dvorani, bivšoj Kombank dvorani. Srećna… »
Moja duša pati ceo život: Zorana Pavić dovela liniju do savršenstva, a jedna stvar joj ipak ne ide!
Kurir 09.05.2022
Pevačica Zorana Pavić otkrila je sve o poslovnim poduhvatima, ali i ljubavnom životu. U dobro poznatom raspoloženju progovorila je o emotivnom statusu i svojoj karijeri. - Imam utisak da moja duša pati ceo život. Valjda mi je ušao konj kroz ovcu u Veneru… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene koja je osumnjičena da je trovala pse lutalice
Politika pre 3 minutajoš 36 povezanih
Ajatolah najavio osvetu zbog likvidacije Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu!
Kurir pre 13 minutajoš 67 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 6 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih