Повезане вести

Ау! Дејан напао золу што остаје са Миљаном упркос мајци: Драгојевић заборавио да са својима није причао 5 година! (видео)

Ау! Дејан напао золу што остаје са Миљаном упркос мајци: Драгојевић заборавио да са својима није причао 5 година! (видео)

Курир 09.05.2022
Током састанка на ком задругари бирају највећег манипулатора у Белој кући, Стефан Карић је реч дао Дејану Драгојевићу. Дејан је без длаке на језику изнео свој став о свима. - Не знам какву тежину ово носи, ја бих рекао да је то… »
Тако намазаној сам ти гурнуо језик у грло! Осмакчићу пала ролетна, па на ивици нерава напао цимерку! (видео)

Тако намазаној сам ти гурнуо језик у грло! Осмакчићу пала ролетна, па на ивици нерава напао цимерку! (видео)

Курир 09.05.2022
Задругари бирају највећег емотивног манипулатора у Задрузи. Овонедељни вођа, Стефан Карић је реч дао Филипу Цару. - Ја се надам да мене нико није наводио, нема смисла. Мина број један, број два, колега Дејан и број три - Марко -… »
Позиваш се на веру, а тешки си манипулатор! Ја сам чиста: Далила Драгојевић брутално испрозивала Менсура, умешала се Милица…

Позиваш се на веру, а тешки си манипулатор! Ја сам чиста: Далила Драгојевић брутално испрозивала Менсура, умешала се Милица…

Курир 09.05.2022
Велики шеф је задругарима дао задатак да изаберу највећег емотивног манипулатора међу њима. Наредна која је изнела своје мишљење је Далила Драгојевић. - Сада могу да кажем никада више, на првом месту је Цар, на друго место ћу… »

Вести дана »