Повезане вести

Ђоковић расположен дошао у Рим: Надам се да могу далеко!

Ђоковић расположен дошао у Рим: Надам се да могу далеко!

Хот спорт 09.05.2022
Најбољи тенисер света брани прво место у Италији! Српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је са турнира у Мадриду у полуфиналу од Шпанца Алкараза, али ипак превише времена за туговање нема, јер је већ почео Мастерс у Риму… »
Новак: Идем у добром смеру; Италијани страствени као ми Срби

Новак: Идем у добром смеру; Италијани страствени као ми Срби

Спорт клуб 09.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић сматра да је сваком недељом ближи жељеном нивоу игре. „Мислим да сам у Мадриду играо веома добро, иако сам изгубио у полуфиналу. Осећао сам се физички на сто посто после борбе од три и по… »
Рафа не планира да одустаје: Морам још да напредујем!

Рафа не планира да одустаје: Морам још да напредујем!

Хот спорт 09.05.2022
Ролан Гарос нам је све ближи! Шпански тенисер Рафаел Надал елиминисан је са турнира у Мадриду у четврфиналу од сународника Алкараза, али ипак превише времена за туговање нема, јер је већ почео Мастерс у Риму. Надал је десет пута… »
Рафа: Моје тело је стара машина, треба времена да се покрене

Вести онлине 09.05.2022
Рафаел Надал каже да на Ролан Гаросу има много кандидата за титулу, не само Новак Ђоковић и он, а говорио је и о томе како се осећа сад на терену, о титули Алкараза у Мадриду…. Надал је десет пута славио на турниру у Риму, а сада… »

Спорт клуб 09.05.2022
Рафаел Надал каже да на Ролан Гаросу има много кандидата за титулу, не само Новак Ђоковић и он, а говорио је и о томе како се осећа сад на терену, о титули Алкараза у Мадриду... Надал је десет пута славио на турниру у Риму, а… »

Вести дана »