Повезане вести

Жижић:" Боље сам, враћам се ускоро"

Жижић:" Боље сам, враћам се ускоро"

Спортске.нет 10.05.2022
Хрватски кошаркаши репрезентативац и играч Макабија Анте Жижић, који је у понедјељак задобио повреду главе на утакмици против Хапоела из Хаифе, у уторак је из болничког кревета поручио да се осећа боље. "Хвала пуно свима на… »
Хрват се јавио из болнице после повреде на мечу! Лекари га успавали на паркету, он се огласио после страшне сцене!

Хрват се јавио из болнице после повреде на мечу! Лекари га успавали на паркету, он се огласио после страшне сцене!

Мондо 10.05.2022
Анте Жижић се јавио из болнице после забрињавајућих сцена на утакмици Макабија. Анте Жижић се јавио из болнице после забрињавајућих сцена на утакмици Макабија. Страшне сцене догодиле су се на утакмици у Израелу. Меч између… »
ВИДЕО Жижић се огласио из болнице и послао оптимистичну поруку: Све вас волим

ВИДЕО Жижић се огласио из болнице и послао оптимистичну поруку: Све вас волим

Нова 10.05.2022
Емотивна порука играча Макабија, најгоре је прошло Кошаркаш Макабија Анте Жижић освестио се након незгодног пада на утакмици његовог тима и Хапоел Холона, те је послао видео поруку из болнице. Клуб из Тел Авива окачио је Жижићев… »
Жижић се огласио: Добро сам, хвала свима на подршци

Жижић се огласио: Добро сам, хвала свима на подршци

Спорт клуб 10.05.2022
Анте Жижић, кошаркаш Макабија из Тел Авива, огласио се из болнице после тешког пада и повреде главе на утакмици против Хапоела из Хаифе у оквиру шампионата Израела. Хрватски ас је у другој четвртини ударио главом у паркет и остао… »
Жижић се освестио након хорор пада, имао само једно питање у болници

Жижић се освестио након хорор пада, имао само једно питање у болници

Нова 10.05.2022
Могло је бити трагично... Хрватски кошаркаш Анте Жижић доживео је језив пад на утакмици његовог Макабија из Тел Авива и Хапоел Хаифе, али се на срећу свих брзо освестио у болници. Њега је саиграч Кинан Еванс случајно ударио… »
Анте Жижић после тешке повреде успаван, па пребачен у болницу

Анте Жижић после тешке повреде успаван, па пребачен у болницу

Дневник 10.05.2022
ТЕЛ АВИВ: Хрватски кошаркаш Анте Жижић доживео је тешку повреду у мечу против Хапоел Хаифе. Центар Макаби Тел Авива је у другој четвртини добио ударац у главу од саиграча Кинана Еванса, након чега је пао и ударио главом и паркет… »
Језива повреда хрватског аса: Лекари га на терену успавали, па одвезли у болницу (узнемирујући снимак)

Језива повреда хрватског аса: Лекари га на терену успавали, па одвезли у болницу (узнемирујући снимак)

Вечерње новости 09.05.2022
ХРВАТСКА, али и не само тамошња спортска јавност, стрепи због здравствене ситуације чувеног кошаркаша. Сцреенсхот / Спорт клуб Анте Жижић, један од најбољих хрватских играча, доживео је тешку повреду главе на мечу у коме је… »

Вести дана »