Повезане вести

Партизан пред пуним Пиониром лако до 1:0 у серији против Будућности

Партизан пред пуним Пиониром лако до 1:0 у серији против Будућности

Спортски журнал 10.05.2022
Други меч у полуфиналној серији АБА лиге игра се 15. маја у подгоричкој "Морачи" Партизан – Будућност 82:66 (18:15, 23:13, 20:21, 21:17) ПАРТИЗАН: Пантер 13, Вукчевић 1, Ледеј 19, Загорац 4, Аврамовић 10, Копривица 4, Смаилагић… »
Партизан разбио Будућност и направио корак ка финалу АБА лиге

Партизан разбио Будућност и направио корак ка финалу АБА лиге

Нова 10.05.2022
Партизан разбио Будућност. Кошаркаши Партизана савладали су Будућност у првом мечу полуфиналне серије АБА лиге резултатом 82:66, и на тај начин повели са 1-0 у серији. Други меч је на програму 15. маја у Подгорици, а трећи меч, у… »
„Нисмо били чврсти, промашивали смо из отворених позиција“

„Нисмо били чврсти, промашивали смо из отворених позиција“

Спорт клуб 10.05.2022
Кошаркаши Будућности поражени су у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа од Патизана у Београду – 82:66. Изабраници Жељка Обрадовића сада имају две меч лопте за пласман у финале, а изабраници Александра Џикића ће настојати да… »
Мијаиловић ударио на КЛС: "Тренинг битнији од сликања, није Жељко дошао да буде десети у Еврокупу!"

Мијаиловић ударио на КЛС: "Тренинг битнији од сликања, није Жељко дошао да буде десети у Еврокупу!"

Спортске.нет 10.05.2022
Тим Жељка Обрадовића вечерас очекује први меч полуфинала АдмиралБет АБА лиге против Будућности. "Екипа је тренутно ментално спремна за вечерашње полуфинале. Жељко Обрадовић је пронашао начин да екипу мотивише и схвате да меч… »
Мијаиловић: Обрадовић није дошао да би био десети у Еврокупу и не уђе у финале АБА лиге

Мијаиловић: Обрадовић није дошао да би био десети у Еврокупу и не уђе у финале АБА лиге

Спортски журнал 10.05.2022
Председник црно-белих нагласио је да играчи морају да схвате за који клуб играју и која су очекивања у Партизану. Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, у дану кад црно-бели играју први меч полуфиналне серије АБА лиге против… »
‘Господин из железника је рекао да сам трговао дрогом’: Бурно излагање Остоје Мијаиловића, ове његове речи ће подићи прашину!…

‘Господин из железника је рекао да сам трговао дрогом’: Бурно излагање Остоје Мијаиловића, ове његове речи ће подићи прашину!…

Хот спорт 10.05.2022
Остоја ‘пецнуо’ Човића у јутарњем програму. Први човек КК Партизан, Остоја Мијаиловић, био је овог јутра гост на јутарњем програму ТВ Прва и том приликом говорио о бројним темама. На самом почетку разговора, Остоја је ‘пецнуо’… »
Тешке речи Мијаиловића: Причали су да сам убио Оџа, диловао, крао кола…

Тешке речи Мијаиловића: Причали су да сам убио Оџа, диловао, крао кола…

Нова 10.05.2022
Председник Партизана имао је бурно гостовање на телевизији са националном фреквенцијом Остоја Мијаиловић гостовао је у јутарњем програму Прве телевизије уочи почетка полуфинале серије АБА лиге у којој се састају Партизан и… »

Вести дана »