Повезане вести

Сазнајемо коме је бомба на Лекином брду била намењена

Сазнајемо коме је бомба на Лекином брду била намењена

Телеграф 10.05.2022
Експлозија бомбе причинила је мањи материјалну штету на кући, а повређених и страдалих нема. Више јавно тужилаштво у Београду истражује случај бомбе бачене иза поноћи у двориште породичне куће М.М. на Лекином Брду. Експлозија… »
Чуо сам експлозију и следио се: Власник у чије двориште је бачена бомба у шоку

Чуо сам експлозију и следио се: Власник у чије двориште је бачена бомба у шоку

Нова 10.05.2022
Чули смо експлозију усред ноћи, негде после поноћи. Следио сам се, па тек после неколико тренутака сам провирио кроз прозор... Овако за „Блиц“ прича М. М. власник куће на Лекином Брду у чије двориште је синоћ, по други пут… »
"Следио сам се, нисам смео да изађем напоље": Шок на Лекином Брду, бомба бачена у двориште пензионера, мисле да су повод два…

"Следио сам се, нисам смео да изађем напоље": Шок на Лекином Брду, бомба бачена у двориште пензионера, мисле да су повод два…

Блиц 10.05.2022
Чули смо експлозију усред ноћи, негде после поноћи. Следио сам се, па тек после неколико тренутака сам провирио кроз прозор... Овако за "Блиц" прича М. М. власник куће на Лекином Брду у чије двориште је синоћ, по други пут… »
Одјекнула Експлозија на Лекином Брду - бомба бачена у погрешно двориште: Полиција открила мотив, трага се за починиоцем

Одјекнула Експлозија на Лекином Брду - бомба бачена у погрешно двориште: Полиција открила мотив, трага се за починиоцем

Мондо 10.05.2022
Синоћ је бачена бомба у двориште куће на Лекином брду, причињена је мања материјална штета. Синоћ је бачена бомба у двориште куће на Лекином брду, причињена је мања материјална штета. Експлозија је синоћ узнемирила комшије, а… »
Бомба бачена у погрешно двориште? Познато ко је био мета нападача: Најновији детаљи експлозије на Лекином брду

Бомба бачена у погрешно двориште? Познато ко је био мета нападача: Најновији детаљи експлозије на Лекином брду

Курир 10.05.2022
Више јавно тужилаштво у Београду истражује случај бомбе бачене иза поноћи у двориште породицне куце М.М. на Лекином Брду. - Експлозија бомбе причинила је мању материјалну штету на кући, а повређених и страдалих нема. ВЈТ у… »
Бацио бомбу на погрешну кућу на Лекином брду: Полиција скинула камере, потера за починиоцем у току

Бацио бомбу на погрешну кућу на Лекином брду: Полиција скинула камере, потера за починиоцем у току

Телеграф 10.05.2022
Више јавно тужилаштво у Београду истражује случај бомбе бачене иза поноћи у двориште породичне куће М.М. Бомба која је бачена ноћас иза поноћи на Лекином брду је, како сазнајемо, бачена на погрешну кућу. - Нападач је хтео да… »
Бомба на Лекином брду: Мета није власник куће, сумња се на застрашивање

Бомба на Лекином брду: Мета није власник куће, сумња се на застрашивање

Нова 10.05.2022
Више јавно тужилаштво у Београду истражује случај бомбе бачене иза поноћи у двориште породичне куће М.М. на Лекином Брду у Београду и истражује цео случај. Према незваничним информацијама Нова.рс, сумња се да иза целог случаја… »

Вести дана »