Povezane vesti
Jana Kunovska o Vesi Simonoviću: Izgubili smo najboljeg čoveka u regionu
Nova 10.05.2022
U šoku sam, totalnom. Izgubili smo najboljeg čoveka u regionu, kaže za Nova.rs makedonska slikarka Jana Kunovska o Veselinu Simonoviću, osnivaču, direktoru i glavnom i odgovornom uredniku našeg portala, koji nas je iznenada napustio u nedelju, 8… »
Tihomir Stanić: Veselin Simonović je ulivao radost života
Nova 10.05.2022
Najvažniji je taj ljudski odnos koji sam osetio svaki put kada sam ga video. On je bio dokaz da stvarno postoje dobri i plemeniti ljudi, kaže za Nova.rs glumac Tihomir Stanić o Veselinu Vesi Simonoviću. Osnivač, direktor i glavni i odgovorni urednik… »
Dejan Dukovski o Vesi Simonoviću: Svet je izgubio humanistu
Nova 10.05.2022
Izgubio sam velikog i veoma dragog prijatelja. Svet je izgubio velikog humanistu i neumornog borca za bolju i pravedniju budućnost, kaže čuveni makedonski dramski pisac Dejan Dukovski o Veselinu Vesi Simonoviću, osnivaču, direktoru, glavnom i… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Počela šestočasovna blokada kod Železničke stanice: "Krvavi" otisci i uplakana golubica
Radio 021 pre 21 minutajoš 46 povezanih
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 35 povezanih
Uhapšeno troje osumnjičenih za ispaljivanje svetlećih raketa na kuću Netanjahua
Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 7 satijoš 2 povezane
Troje uhapšeno zbog ispaljivanja svetlećih raketa na kuću Netanjahua
N1 Info pre 4 satijoš 12 povezanih