Povezane vesti
Komšija mu je dao moj broj, ali se nisam javila kada je zvao: Ovako su se upoznali Biljana i Janko - i bolje je tako!
Mondo 10.05.2022
Biljana Tipsarević otkrila kako je upoznala srpskog tenisera. Biljana Tipsarević otkrila kako je upoznala srpskog tenisera Srpski teniser Janko Tipsarević od 2010. godine je u skladnom braku s kreatorkom Biljanom Tipsarević. Dizajnerka je jednom prilikom… »
Ovako su se upoznali i zavoleli biljana i Janko Tipsarević: Zvao me, a ja se nisam javila! Posle godinu dana se desila magija
Kurir 10.05.2022
Popularni srpski teniser Janko Tipsarević od 2010. godine je u skladnom braku s kreatorkom Biljanom Tipsarević. Ovaj par u svakoj prilici u kojoj se pojavi zajedno izgleda zaljubljeno kao prvog dana, a njihovu sreću uveličali su ćerka Emili i sin Noa… »
Vesti dana »
Profesorka Jelena Kleut na protestu: Ne tražim novi posao, zajedno sa vama tražim pravdu
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Saniran kvar na deponiji „Duboko“ posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok
Užice oglasna tabla pre 3 satajoš 29 povezanih
Oštre reakcije evropskih lidera na Trampovu najavu carina: Potpuno pogrešan potez, nećemo dozvoliti ucene
Nedeljnik pre 25 minutajoš 39 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
Britanski premijer: SAD su pogrešile preteći carinama Evropi zbog Grenlanda
Insajder pre 10 minutajoš 40 povezanih