Повезане вести

(Видео) "ниједан мушкарац ми није мирисао на запршку": Цеца у мини шортсу на снимању "Звезда Гранда", све на њој пуца, а тек…

(Видео) "ниједан мушкарац ми није мирисао на запршку": Цеца у мини шортсу на снимању "Звезда Гранда", све на њој пуца, а тек…

Блиц 10.05.2022
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић појавила се на снимању популарног тамичења "Звезде Гранда" у белој, атрактивној комбинацији. Наиме, она је за ову прилику обукла чипкасти корсет, сако и шортс, што је… »
Цеца носи торбу од 3.500 евра: Провокативним стајлингом одушевила многе ФОТО

Цеца носи торбу од 3.500 евра: Провокативним стајлингом одушевила многе ФОТО

Нова 10.05.2022
Певачица изјавила и да јој ниједан мушкарац није мирисао на запршку. Певачица Светлана Цеца Ражнатовић се на снимању „Звезда Гранда“ појавила сва у белом, а на себи је имала шортс и сако испод ког је носила бели, чипкасти… »
Нисам имала ниједног мушкарца који мирише на запршку: Цецу питали да ли су у кухињи бољи мушкарци или жене, она дала хит…

Нисам имала ниједног мушкарца који мирише на запршку: Цецу питали да ли су у кухињи бољи мушкарци или жене, она дала хит…

Курир 10.05.2022
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић појавила се на снимању популарног тамичења "Звезде Гранда" у белој, атрактивној комбинацији. Цеца је овога пута проговорила о чудним јелима које је пробала. - То је познато, ја сам месојед… »
Цеца дошла на снимање у шортсу и чипкастом корсету, сви гледају у нешто друго: Овај додатак платила је 3.500 евра?!

Цеца дошла на снимање у шортсу и чипкастом корсету, сви гледају у нешто друго: Овај додатак платила је 3.500 евра?!

Мондо 10.05.2022
Светлана Цеца Ражнатовић одушевила је најновијим стајлингом, али свима је пажњу привукао један модни додатак за који је издвојила позамашну суму новца. Светлана Цеца Ражнатовић одушевила је најновијим стајлингом, али свима је… »
Цеца се скоцкала од главе до пете: Ражнатовићева водила рачуна о сваком детаљу, носи торбу од 3.500 €, тек да видите с*кси…

Цеца се скоцкала од главе до пете: Ражнатовићева водила рачуна о сваком детаљу, носи торбу од 3.500 €, тек да видите с*кси…

Курир 10.05.2022
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић нема кога није одушевила стајлингом у којем се појавила на једном снимању. Цеца је дошла на снимање емисије "Звезде Гранда" где је члан жирија у атрактивној одевној комбинацији. Ражнатовићева… »

Вести дана »