Povezane vesti
(Video) "nijedan muškarac mi nije mirisao na zapršku": Ceca u mini šortsu na snimanju "Zvezda Granda", sve na njoj puca, a…
Blic 10.05.2022
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju popularnog tamičenja "Zvezde Granda" u beloj, atraktivnoj kombinaciji. Naime, ona je za ovu priliku obukla čipkasti korset, sako i šorts, što je ukombinovala sa bordo… »
Ceca nosi torbu od 3.500 evra: Provokativnim stajlingom oduševila mnoge FOTO
Nova 10.05.2022
Pevačica izjavila i da joj nijedan muškarac nije mirisao na zapršku. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se na snimanju „Zvezda Granda“ pojavila sva u belom, a na sebi je imala šorts i sako ispod kog je nosila beli, čipkasti korset. Stajling je… »
Ceca došla na snimanje u šortsu i čipkastom korsetu, svi gledaju u nešto drugo: Ovaj dodatak platila je 3.500 evra?!
Mondo 10.05.2022
Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je najnovijim stajlingom, ali svima je pažnju privukao jedan modni dodatak za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca. Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je najnovijim stajlingom, ali svima je pažnju privukao… »
Nisam imala nijednog muškarca koji miriše na zapršku: Cecu pitali da li su u kuhinji bolji muškarci ili žene, ona dala hit…
Kurir 10.05.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju popularnog tamičenja "Zvezde Granda" u beloj, atraktivnoj kombinaciji. Ceca je ovoga puta progovorila o čudnim jelima koje je probala. - To je poznato, ja sam mesojed. Jela sam meso od… »
Ceca se skockala od glave do pete: Ražnatovićeva vodila računa o svakom detalju, nosi torbu od 3.500 €, tek da vidite…
Kurir 10.05.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nema koga nije oduševila stajlingom u kojem se pojavila na jednom snimanju. Ceca je došla na snimanje emisije "Zvezde Granda" gde je član žirija u atraktivnoj odevnoj kombinaciji. Ražnatovićeva je zablistala u… »
Vesti dana »
![Narednih dana ujutru slab mraz, dnevna temperatura u proseku za ovo doba godine](https://nstatic.net/471/38937471zzzxiz.jpg)
Narednih dana ujutru slab mraz, dnevna temperatura u proseku za ovo doba godine
Stav.life pre 3 satajoš 14 povezanih
![„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?](https://nstatic.net/488/38934488caaeqe.jpg)
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 18 satijoš 5 povezanih