Povezane vesti
Natho potpisao, pa poslao jaku poruku: Partizan je moj život
Nova 10.05.2022
Navijači crno-belih će biti srećni. Bibars Natho, fudbaler Partizana, produžio je ugovor sa crno-belima, nakon čega je izjavom razgalio sve navijače kluba iz Humske. Natho je po stavljanju parafa na produžetak saradnje rekao: #social-embed_0… »
Natho produžio ugovor sa Partizanom
Sportski žurnal 10.05.2022
Natho je u Partizan stigao 2019. godine, i do sada odigrao 116 utakmica u crno-belom dresu. Izraelski fudbaler i igrač Partizana Bibars Natho produžio je danas ugovor sa crno-belima, potvrdio je klub.Natho je potpis na produženje ugovora stavio u… »
‘Ovaj klub je moj život’: Natho blista nakon potpisivanja novog ugovora, veruje da Partizan može da osvoji titulu!
Hot sport 10.05.2022
Presrećan je zbog novog ugovora. A presrećni su i navijači Partizana. Razlog je i više nego jasan. Jedan od najboljih fudbalera ‘parnog valjka’, Bibras Natho, produžio je danas ugovor sa crno-belima. FOTO: FK Partizan U prostorijama stadiona… »
Grobari u transu, Natho produžio ugovor! Izraelac ostaje u Humskoj: Ovaj klub je moj život, bićemo prvaci!
Mondo 10.05.2022
Natho je produžio ugovor sa Partizanom i ostaće u klubu. Natho je produžio ugovor sa Partizanom i ostaće u klubu. Partizan se bori sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu u Srbiji, kao i za trofej u Kupu. Pred meč sa Vojvodinom je održana… »
Potpis od velikog značaja: Osmeh na licima navijača Partizana, Natho će igrati za Partizan do zime 2024. godine!
Hot sport 10.05.2022
Grobari su ovog utorka saznali fenomenalnu vest. Ono čemu su se navijači Partizana nadali danas je dobilo zvaničnu potvrdu, i to na konferenciji za medije. Pred utakmicu sa Vojvodinom, strateg ‘parnog valjka’ Aleksandar Stanojević saopštio je da… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 12 minutajoš 2 povezane