Повезане вести

Вошина утакмица сезоне: Полуфинале Купа против Партизана

Вошина утакмица сезоне: Полуфинале Купа против Партизана

Радио 021 10.05.2022
Четири дана након првенственог пораза у Хумској, фудбалери Војводине поново иду на гостовање Партизану, овог пута у полуфиналу Купа Србије. Воша је поразом од Партизана у суботу и званично остала без шанси да се пласира у Европу… »
Станојевић оптимиста пред куп: „Ми смо перфекционисти“, значи теже савршенству! (видео)

Станојевић оптимиста пред куп: „Ми смо перфекционисти“, значи теже савршенству! (видео)

Хот спорт 10.05.2022
Станојевић пред полуфинале са Вошом! Фудбалери Партизана ће у среду имати „дежа ву“ јер ће у свега пар дана поново на свом стадиону угостити екипу Војводине, јер су се за викенд састали у оквиру пете рунде доигравања за шампиона… »
Станојевић: Мотивисани смо, али морамо да будемо опрезни

Станојевић: Мотивисани смо, али морамо да будемо опрезни

Спортски журнал 10.05.2022
Партизан је у суботу у првенственом мечу победио Војводину на свом терену са 2:1. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да његов тим нема право на кикс и да мора да буде максимално опрезан у дуелу са… »
Станојевић пред полуфинале Купа: Биће промена у тиму

Н1 Инфо 10.05.2022
Меч између Војводине и Партизана на програму је у среду, 11. маја од 16.30. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да његов тим нема право на кикс и да мора да буде максимално опрезан у дуелу са Војводином… »
Станојевић перфекциониста, хоће још боље против Воше!

Станојевић перфекциониста, хоће још боље против Воше!

Спортске.нет 10.05.2022
Тренер Партизана Александар Станојевић је одржао конференцију за новинаре пред утакмицу против Војводине, у питању је полуфинални дуел Купа Србије који се игра сутра. "У кратком периоду играмо два пута са једном добром екипом и… »

Спорт клуб 10.05.2022
Меч између Војводине и Партизана на програму је у среду, 11. маја од 16.30. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да његов тим нема право на кикс и да мора да буде максимално опрезан у дуелу са Војводином… »
Био сам љут, играчима сам замерио 2 ствари: Станоје преко Воше жели до новог финала - "Партизан је спреман на све!"

Био сам љут, играчима сам замерио 2 ствари: Станоје преко Воше жели до новог финала - "Партизан је спреман на све!"

Мондо 10.05.2022
Тренер Партизана Александар Станојевић очекује тешку утакмицу у полуфиналу Купа Србије. Тренер Партизана Александар Станојевић очекује тешку утакмицу у полуфиналу Купа Србије. Фудбалери Партизана у среду (16.30) дочекују… »
"Сваки трофеј ствара притисак!" Станојевић: Није лако победити два пута добру екипу

"Сваки трофеј ствара притисак!" Станојевић: Није лако победити два пута добру екипу

Вечерње новости 10.05.2022
ПАРТИЗАН је пре три дана победио Војводину у плеј-офу Суперлиге Србије, а исти тимови ће одмерити снаге и у среду у полуфиналу Купа. ФОТО: ФК Партизан/ Сандић фото Црно-бели су са 2:1 без много проблема славили против Новосађана… »
Станојевић пред Вошу: Првенство нам је било приоритет, сада нам је Куп

Станојевић пред Вошу: Првенство нам је било приоритет, сада нам је Куп

Вести онлине 10.05.2022
Фудбалери Партизана у среду од 16.30 (Арена спорт премиум) у Хумској играју полуфинале Купа Србије у којем дочекују Војводину. Црно-бели су пре неколико дана играли против истог овог ривала у првенству, када су победили са 2:1, а… »
Станојевић пред полуфинале објаснио зашто је био љут, верује у рекорд Рикарда

Станојевић пред полуфинале објаснио зашто је био љут, верује у рекорд Рикарда

Нова 10.05.2022
Тренер црно-белих Александар Станојевић планира да изненади Вошу за финале Купа Србије. Фудбалери Партизана у кратком периоду опет играју са Војводином, јер су недавно славили у Суперлиги са 2:1 и одржали бар теоријске шансе у… »
Партизан зове гробаре - бесплатно на полуфинале купа: Црно-бели се боре за трофеј и треба им подршка навијача!

Партизан зове гробаре - бесплатно на полуфинале купа: Црно-бели се боре за трофеј и треба им подршка навијача!

Мондо 10.05.2022
Ближи се меч против Војводине... Ближи се меч против Војводине... Фудбалски клуб Партизан поново зове своје навијаче да у великом броју подрже црно-беле у једној од најважнијих утакмица у завршници сезоне. И то на посебан начин… »

Вести дана »