Povezane vesti
Sanjarenje prekinula iznenadna smrt: Ovo je prelepa, raskošna vila u koju je trebalo da se usele Vidoje i Nikolina
Svet & Skandal 10.05.2022
Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini Da je sreća bila na njihovoj strani, njih dvoje bi sada uživali u novoj renoviranoj vili. Planirali su da se sa ćerkom Unom presele iz Beograda u Zagreb, ali nažalost to nisu uspeli… »
Nikolina skrhana zbog smrti supruga, samo je ovo uspela da izusti: Vređaju me a ja tražim samo malo saosećanja
Svet & Skandal 10.05.2022
Prerana smrt Vidoja Ristovića ostavila je veliki ožiljak Voditeljka Nikolina Pišek pre nekoliko dana izgubila je supruga istoričara Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini. Tužilaštvo je naložilo obdukciju, koja je danas završena… »
Nikolina Pišek prvi put o maserki: Bila je sa Vidojem kad je umro, voditeljka neutešna - "To je sve što mi treba sada"
Mondo 10.05.2022
Nikolina Pišek prvi put prokomentarisala je maserku koja je bila sa Vidojem Ristovićem u trenutku smrti. Nikolina Pišek prvi put prokomentarisala je maserku koja je bila sa Vidojem Ristovićem u trenutku smrti. Pre nekoliko dana, istoričar umetnosti… »
Tata, gledaću u nebo i znaću da me čuvaš: Oglasila se prva supruga i ćerka Vidoja Ristovića, oprostile se potresnim rečima…
Kurir 10.05.2022
Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a povodom njegove smrti oglasila se njegova prva supruga Lana i njihova ćerka Matea. Ristović je na svojim mrežama neretko objavljivao fotografije sa svojom naslednicom i pokazivao koliko je… »
Dragi tata, gledaću u nebo i znaću da me čuvaš! Reči Vidojeve ćerke i bivše žene teraju suze na oči - "Mirno putuj"
Mondo 10.05.2022
Suprug voditeljke Nikoline Pišek i istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je iznenada u 44. godini. Suprug voditeljke Nikoline Pišek i istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je iznenada u 44. godini. Vidoje je premino u salonu za masažu, a… »
„Tata, gledaću u nebo…“: Oglasile se prva supruga i ćerka Vidoja Ristovića
Nova 10.05.2022
Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a povodom njegove smrti oglasila se njegova prva supruga Lana i njihova ćerka Matea. Ristović je na svojim mrežama neretko objavljivao fotografije sa svojom naslednicom i pokazivao koliko je… »
Bivši dečko Marine Visković nosi Vidojevu umrlicu FOTO
Nova 10.05.2022
Kontroverzni Mirko Vuković došao je ispred zgrade u kojoj je živeo Vidoje Ristović. On je uhvaćen sa Vidojevom umrlicom u ruci, a pojavio se u crnoj majici ušao u zgradu gde je Ristović živeo. Mnogima je ovaj muškarac poznat po vezi sa našom popularnom… »
Nosi umrlicu u ruci: Bivši Marine Visković u domu pokojnog Vidoja Ristovića: Potresne scene ispred zgrade na Vračaru
Blic 10.05.2022
Mirko Vuković, kog šira javnost zna kao bivšeg dečka Marine Visković, došao je ispred zgrade u kojoj je živeo istoričar umetnosti Vidoje Ristović, muž voditeljke Nikoline Pišek, koji je iznenada preminuo u 44. godini. Mirko je uhvaćen sa Vidojevom… »
Vesti dana »
Zubairui blista u Humskoj: Ovako je Partizan duplirao prednost...
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih
Težak udes kod Čačka! Jedno vozilo smrskano do neprepoznatljivosti, ima povređenih
Telegraf pre 22 minutajoš 25 povezanih
Novi udar po ukrajainskim lukama: Pogođeni naftni terminali u Južnom
Večernje novosti pre 5 satijoš 56 povezanih
Saudijski saveznik Pakistan izdao upozorenje posle napada Huta na tankere u Crvenom moru
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih