Повезане вести

Сањарење прекинула изненадна смрт: Ово је прелепа, раскошна вила у коју је требало да се уселе Видоје и Николина

Сањарење прекинула изненадна смрт: Ово је прелепа, раскошна вила у коју је требало да се уселе Видоје и Николина

Свет & Скандал 10.05.2022
Супруг Николине Пишек, Видоје Ристовић изненада је преминуо у 44. години Да је срећа била на њиховој страни, њих двоје би сада уживали у новој реновираној вили. Планирали су да се са ћерком Уном преселе из Београда у Загреб… »
Николина скрхана због смрти супруга, само је ово успела да изусти: Вређају ме а ја тражим само мало саосећања

Николина скрхана због смрти супруга, само је ово успела да изусти: Вређају ме а ја тражим само мало саосећања

Свет & Скандал 10.05.2022
Прерана смрт Видоја Ристовића оставила је велики ожиљак Водитељка Николина Пишек пре неколико дана изгубила је супруга историчара Видоја Ристовића који је изненада преминуо у 44. години. Тужилаштво је наложило обдукцију, која… »
Николина Пишек први пут о масерки: Била је са Видојем кад је умро, водитељка неутешна - "То је све што ми треба сада"

Николина Пишек први пут о масерки: Била је са Видојем кад је умро, водитељка неутешна - "То је све што ми треба сада"

Мондо 10.05.2022
Николина Пишек први пут прокоментарисала је масерку која је била са Видојем Ристовићем у тренутку смрти. Николина Пишек први пут прокоментарисала је масерку која је била са Видојем Ристовићем у тренутку смрти. Пре неколико дана… »
Тата, гледаћу у небо и знаћу да ме чуваш: Огласила се прва супруга и ћерка Видоја Ристовића, опростиле се потресним речима…

Тата, гледаћу у небо и знаћу да ме чуваш: Огласила се прва супруга и ћерка Видоја Ристовића, опростиле се потресним речима…

Курир 10.05.2022
Историчар уметности Видоје Ристовић преминуо је у 44. години, а поводом његове смрти огласила се његова прва супруга Лана и њихова ћерка Матеа. Ристовић је на својим мрежама неретко објављивао фотографије са својом… »
Драги тата, гледаћу у небо и знаћу да ме чуваш! Речи Видојеве ћерке и бивше жене терају сузе на очи - "Мирно путуј"

Драги тата, гледаћу у небо и знаћу да ме чуваш! Речи Видојеве ћерке и бивше жене терају сузе на очи - "Мирно путуј"

Мондо 10.05.2022
Супруг водитељке Николине Пишек и историчар уметности Видоје Ристовић преминуо је изненада у 44. години. Супруг водитељке Николине Пишек и историчар уметности Видоје Ристовић преминуо је изненада у 44. години. Видоје је премино… »
„Тата, гледаћу у небо…“: Огласиле се прва супруга и ћерка Видоја Ристовића

„Тата, гледаћу у небо…“: Огласиле се прва супруга и ћерка Видоја Ристовића

Нова 10.05.2022
Историчар уметности Видоје Ристовић преминуо је у 44. години, а поводом његове смрти огласила се његова прва супруга Лана и њихова ћерка Матеа. Ристовић је на својим мрежама неретко објављивао фотографије са својом… »
Бивши дечко Марине Висковић носи Видојеву умрлицу ФОТО

Бивши дечко Марине Висковић носи Видојеву умрлицу ФОТО

Нова 10.05.2022
Контроверзни Мирко Вуковић дошао је испред зграде у којој је живео Видоје Ристовић. Он је ухваћен са Видојевом умрлицом у руци, а појавио се у црној мајици ушао у зграду где је Ристовић живео. Многима је овај мушкарац познат по… »
Носи умрлицу у руци: Бивши Марине Висковић у дому покојног Видоја Ристовића: Потресне сцене испред зграде на Врачару

Носи умрлицу у руци: Бивши Марине Висковић у дому покојног Видоја Ристовића: Потресне сцене испред зграде на Врачару

Блиц 10.05.2022
Мирко Вуковић, ког шира јавност зна као бившег дечка Марине Висковић, дошао је испред зграде у којој је живео историчар уметности Видоје Ристовић, муж водитељке Николине Пишек, који је изненада преминуо у 44. години. Мирко је… »

Вести дана »