Povezane vesti
"Niš, moj grad": Još nezavršeni izlaz na auto-put ugrožava turističku sezonu Niške Banje
Južne vesti 10.05.2022
Radovi od petlje Malča do raskrsnice Prosek, kojim Niška Banja dobija izlaz na auto-put, počeli su februara, a odbornici koalicije "Niš, moj grad" traže da se oni završe za 15 dana da ne bi smanjili posetu turista. Nadležni su ranije naveli da je… »
KOALICIJA „NIŠ, MOJ GRAD“: Hitno završiti izgradnju izlaza sa auto-puta ka Niškoj Banji
Niške vesti 10.05.2022
Meštani Niške Banje žale se kako su odsečeni od sveta pet godina unazad zbog radova koji traju u nedogled. „Ne, samo da smo odsečeni od sveta nego je ugrožena i turistička ponuda naše opštine. Niška Banja niže samo neuspehe. Poslednjih godina… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 9 satijoš 2 povezane