Povezane vesti
Niš najsvetlija tačka na mapi nauke, otvoren Forum mladih naučnika
RTS 10.05.2022
U Nišu je otvoren 8. Forum mladih naučnika, ove godine posvećen devojkama u matematici, pod sloganom "I ja imam pravo". Organizator Foruma koji je okupio talente iz više gradova Srbije je humanitarna organizacija "Pronađi Raula" uz podršku portala za… »
U Nišu otvoren osmi Forum mladih naučnika, prisustvovala i supruga predsednika Srbije
Danas 10.05.2022
U Nišu je danas otvoren osmi Forum mladih naučnika, kojem je prisustvovala i supruga predsednika Srbije Tamara Vučić. Učesnice ovogodišnjeg Foruma mladih naučnika diskutovaće na temu: „Dame u matematici, mislite da je nemoguće?“, a slogan Foruma „I ja… »
Vesti dana »
Slučaj “Generalštab”: Tužilaštvo tereti ministra Selakovića za dva krivična dela
Bujanovačke pre 1 satjoš 46 povezanih
Odbrambene snage: Oko 200 ruskih vojnika blokirano u Kupjansku; koliko se Ukrajinaca protivi povlačenju iz Donbasa
RTS pre 27 minutajoš 49 povezanih
Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja u periodu od 15. do 21. decembra
Plus online pre 2 satajoš 36 povezanih
Oglasila se ćerka ubijenog Roba Rajnera: S knedlom u grlu obratila se potresnim rečima
Kurir pre 1 satjoš 68 povezanih
Vremenska prognoza za 15. decembar: Ujutru minus uz padavine, pa blagi porast temperature
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih