Povezane vesti
Analitičar za „Novu“ objašnjava da li je priznata Makedonska pravoslavna crkva
Nova 10.05.2022
Vaseljenska patrijaršija nije priznala autokefalnost Makedonske pravoslavne crkve, već samo povratak u kanonski poredak, i to pod nazivom Ohridska arhiepiskopija. Ono čega se ja sada plašim je da će makedonski političari da iskoriste ovu situaciju jer… »
Odluka Vaseljenske patrijaršije o MPC: Analitičari kažu da nije reč o autokefalnosti i ističu jedan važan momenat
Euronews 10.05.2022
Jučerašnja odluka Svetog Sinoda Vaseljenske patrijaršije kojom je priznata kao kanonska crkvena arhiepiskopija koju vodi arhiepiskop Stefan u Severnoj Makedoniji izazvala je mnogo polemike u javnosti. Makedonska pravoslana crkva navodi da se time… »
Vesti dana »
Kriza na Bliskom istoku Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa
Euronews pre 24 satajoš 38 povezanih
Pritvor do 30 dana vozaču koji je oborio penzionera tokom 16 minuta tišine kod Pravnog fakulteta
Nedeljnik pre 24 satajoš 90 povezanih
Marsenić nakon plasmana na Svetsko prvenstvo: Ovo je kao kada sam osvojio Ligu šampiona!
Hot sport pre 2 satajoš 59 povezanih
"Tada sam već video koliko je talentovana": Željko Joksimović uputio emitivne reči pobednici Evrovizije
Mondo pre 5 satijoš 29 povezanih